BLACKHAKAN
Üye
-
Konu Sahibi
-
yanlış bilgi vermeyin ddr5 in anakartla alakası yok.senın anakarta ddr 5 oluyosa alttakini al
konudan performanstan emin değilseniz hakimiyetiniz yoksa kesin bir dil ile öneride bulunmayın çünkü yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.ana kart özelliklerine göre al bunlardan gddr5 olan anakartın desteklemeyebilir 4830 olan yani 5670 de fena değil arasında sadece bit sorunu fazla dx düşük dx yüksek olursa daha iyi olur yeni cıkan oyunlar dx'i daha yüksek ister özelliklede fps tarzı malum kurşunun gidişini bile yapıo adamlarkısaca toparlamak gerekirse.. 5670 de biraz daha fazla oyun açarsın 4830 da ise açabildiğin oyunları sorunsuz oynarsın 5670 de biraz daha performans sorunu olur sonucta 128 bit kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun
ddr5 diye bir anakart yok yanlış bilgi vermeyin ekran kartı ramiyle sistem rami ayrıdır anakart ddr destekli olsa bile gddr5 ekran kartı takılabilirr lütfen!
Gddrı kastettim zaten 5 yazarken. Anlayan anlıyor
kardeş ciddiyim ama bu internetten hiç alışveris yapmadım bozuk malı kakalamasınlar lnıkını beklıyoruum en uygun fıyatlarda guc kaynagı ve ekran kartnın sagolasın vakit ayırdıgın için işlemcim cok kötü degil demi bu arada 2sini aldıkdan sonra işlemci yüzden paramız bosuna gıtmesın kardeş özelden atıyorum hata veriyor yok sınıra ulaşmısısz flnda filan cvpı özelden atarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?