Arkadaşlar hangisni alayim sizce

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hangisni alayim sizce
RAM 4 GB
EKRAN KARTI ATI HD RADEON 6350 2GB 512 VIDEO RAM 64 BİT MEMNUM OLMADIGIMDAN BAŞKA EKRAN KARTI ALICAM
İŞLEMCİ Pentium(R) Dual-Core CPU E6800 @ 3.33GHz

ÖNCELLIKLE BUTCEM 100TL-150TL CIVARI SIZCE HANGI EKRAN KARTINI ALMALIYIM HANGISI BU SISTEME VE OYUN DESTEKLEME ACISINDAN DAHA IYI GORUSLERINIZI BEKLIYORUM

bu 2sinden birisini alırsam eski ekran kartına göre ne kdr performans artması olur fps oyunlarıda cvplarınız bekliyorum teşekkürler.

power baktıgıma göre 250wattı

alperen kutuk

Üye
senın anakarta ddr 5 oluyosa alttakini al

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
250 power yetmeyebilir.

yusuf1998x

Üye
abi 4830 nedir ya asus hd 6570 al performans farkını görürsün yada hd 5670 al

- - - Eklendi - - -

ama power sıkıntı çıkarabilir benim 300w power asus 6570i kaldırııyo

carez2

Üye
ana kart özelliklerine göre al bunlardan gddr5 olan anakartın desteklemeyebilir 4830 olan yani 5670 de fena değil arasında sadece bit sorunu fazla dx düşük dx yüksek olursa daha iyi olur yeni cıkan oyunlar dx'i daha yüksek ister özelliklede fps tarzı malum kurşunun gidişini bile yapıo adamlar :D kısaca toparlamak gerekirse.. 5670 de biraz daha fazla oyun açarsın 4830 da ise açabildiğin oyunları sorunsuz oynarsın 5670 de biraz daha performans sorunu olur sonucta 128 bit kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
senın anakarta ddr 5 oluyosa alttakini al
yanlış bilgi vermeyin ddr5 in anakartla alakası yok.
ana kart özelliklerine göre al bunlardan gddr5 olan anakartın desteklemeyebilir 4830 olan yani 5670 de fena değil arasında sadece bit sorunu fazla dx düşük dx yüksek olursa daha iyi olur yeni cıkan oyunlar dx'i daha yüksek ister özelliklede fps tarzı malum kurşunun gidişini bile yapıo adamlar :D kısaca toparlamak gerekirse.. 5670 de biraz daha fazla oyun açarsın 4830 da ise açabildiğin oyunları sorunsuz oynarsın 5670 de biraz daha performans sorunu olur sonucta 128 bit kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun
konudan performanstan emin değilseniz hakimiyetiniz yoksa kesin bir dil ile öneride bulunmayın çünkü yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz.
128bit diye 5670 kötü performans vermiyor. neredeyse eş kartlar.. overclock ile HD4830 da değil hd4850 yi geride bırakıyor..

neyse....

konu sahibine önerim. eğer high performans istiyorsan...
xilence XP500 power ve 2. el bir HD5770 al. keyfine bak. crysis3 dahil. high ayarda oynarsın.
power %25 indirimle 75 tl ye geliyor.. HD5770 te 2. elde 140-150 TL civarı...
2. el 5770 için link istersen gönderirim. kaçırma al derim.

staryum

staryum

Üye
Kardeş yanlıs bilgi vermek istemeyiz ama anakartın ddr kaç? Ddr-2-3-5 ?

yusuf1998x

Üye
ddr5 diye bir anakart yok yanlış bilgi vermeyin ekran kartı ramiyle sistem rami ayrıdır anakart ddr destekli olsa bile gddr5 ekran kartı takılabilirr lütfen!

staryum

staryum

Üye
ddr5 diye bir anakart yok yanlış bilgi vermeyin ekran kartı ramiyle sistem rami ayrıdır anakart ddr destekli olsa bile gddr5 ekran kartı takılabilirr lütfen!

Gddrı kastettim zaten 5 yazarken. Anlayan anlıyor :)

yusuf1998x

Üye
anakartta gddr yoktur ddr vardır ve gddr ekran kartı içindir

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Gddrı kastettim zaten 5 yazarken. Anlayan anlıyor :)

Kimse bişey anlayamaz cunku anakartta ddr5 veya gddr5 yok.
Anakartın rami ile ekran kartı rami alakasız bağımsız şeyler anakartın DDR sormanıza gerek yok..

yusuf1998x

Üye
staryum noldu bide anlıyan anlar diyon yanlış şeyler yazıp millein aklını karıştırmaa

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
beyler yorumlarınız için sagolun lumiere kardeşim bişi sorıcam crysis 3 high ayarlar 4cekirdek en az işlemci istiyor birde saglam bir anakart ben bu parçarlarla crysis 3 sorunsuz nasıl oynıcagım sonucta fps oyunu

- - - Eklendi - - -

birde kardeş bu kart 128 bitmi int araştırdgma göre 128 bit ise 128 bit 2el ekran kartına bu kdr para vermeye degermi 2elleri 175 enaz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
İşlemcin yeterli gelir.
Ekran kartı ise eski 256 bitlerden iyi merak etme 4850 fln hikaye... Şu bit olayını bilip bilmeden milletin aklına kazıdılar.
175 tl fln değil. Sahibinden gibi siteler uçuk fiyat. Oraları boşver sen.. PM den ulaş ciddi isen. Linkler atarım.. Power da vardır araştırırken bakarsın.

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ciddiyim ama bu internetten hiç alışveris yapmadım bozuk malı kakalamasınlar lnıkını beklıyoruum en uygun fıyatlarda guc kaynagı ve ekran kartnın sagolasın vakit ayırdıgın için işlemcim cok kötü degil demi bu arada 2sini aldıkdan sonra işlemci yüzden paramız bosuna gıtmesın kardeş özelden atıyorum hata veriyor yok sınıra ulaşmısısz flnda filan cvpı özelden atarsan sevinirim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeş ciddiyim ama bu internetten hiç alışveris yapmadım bozuk malı kakalamasınlar lnıkını beklıyoruum en uygun fıyatlarda guc kaynagı ve ekran kartnın sagolasın vakit ayırdıgın için işlemcim cok kötü degil demi bu arada 2sini aldıkdan sonra işlemci yüzden paramız bosuna gıtmesın kardeş özelden atıyorum hata veriyor yok sınıra ulaşmısısz flnda filan cvpı özelden atarsan sevinirim

Senin pm kutu dolmuştur sil biraz.

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
sildim kardeş özelden cvpını beklıyorum:D

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
Konuyu açan kardeş 400W PSU ile HD5670 al bana sorarsan çok performanslı paranın hakkını veren bir kart ben kullanıyorum hadi almaya karar verdin vatanın linkindeki resime aldanma kutuyu açınca kart bu şekil olur

Üst Alt