Arkadaşlar Hafıza Kartının BiLgilerini SiLmeden Şifresini Kırma YARDIM...!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Hafıza Kartının BiLgilerini SiLmeden Şifresini Kırma YARDIM...!!!!!!!
Arkadaşlar Elimde 6280'e Ait 1 Gb Sd KArt Var ve İçinde Çok önemli Şeyler var..Bizim Küçük Afacan bu HAfıza KArtına Şifre Koymuşş..ve öylece Şifresinide BiLmiyorum..Bunun BiLgilerini siLmeden NasıL Hafıza Kartı Şifresini Kırarım BiLenLer Yardımcı Olursa Sevinirim...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
forumda arama yap daha önce yayınlanmısdı die hatırlıyorum

msdony

msdony

Üye
ya aradım bulmadım bi yardım et kardeş nerede tam olrak bi adres verebilirmisin

mecay66

Üye
kardes var ama şöyle şifre koydugun telefonun hafızasına fileman tarzı bi programla gir orda mmc pasword die bi belge cıkacak şifren onun içindedir ama eger yoksa tek çare format

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yazan ArkadaşLAra TeşekkürLer...sadece 3 kişi mesaj Yazmış insan forumdan Soğuyor Gerçekten Ben 1 haftadır Cevap beKliyorum Ama Hala GeLmeyeceK...

By_cepcep

Üye
kardes var ama şöyle şifre koydugun telefonun hafızasına fileman tarzı bi programla gir orda mmc pasword die bi belge cıkacak şifren onun içindedir ama eger yoksa tek çare format

Arkadasım 6280 s40 oldugu için böyle bir sansın oldgunu sanmiyom s60 olsaydı olurdu üzgünüm ama bilgilerin kaybolacak sifreyı kırmak için 6630 6680 v.b bi tefefona ihtiyacin var.

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım 6280 s40 oldugu için böyle bir sansın oldgunu sanmiyom s60 olsaydı olurdu üzgünüm ama bilgilerin kaybolacak sifreyı kırmak için 6630 6680 v.b bi tefefona ihtiyacin var.

eVet Öyle düşündüm 6630 olabilir diye ama işte gitmesini istemiyorum bilgilerin bakalım eğer olmazsa son çare format umudu kestim artık

mecay66

Üye
ben sana nasıl olacagını yazdım ve baska yolu yok kardes

tc__10

Üye

Hafıza kartı şifresi bulma
Hafıza kartınızın şifresini unuttuysanız

1-fexplorer tarzı dosya yöneticisi program ile "C" ye gir.

2-"seçenekler" den " ara " (eğer fexplorer kullanıyorsan dosya dan ara çıkar)

3-" MMCSTORE " diye ara

4- çıkan "MMCSTORE" yi bluetooth ile bilgisayarına yolla.

5- bilgisayarında " MMCSTORE " yi " MMCSTORE.TXT " olarak değiştir adlandır.

6- dosyayı notdefteri ile aç şifre karşında.

guvenkaya

guvenkaya

Üye
iyigunler ben telefonuma cache mmc programini yukledim simdi kart bozuk yaziyor nasil es ki haline getirebilirim lutfen

serserii20

Üye
arkadaşlar bendede bi hafıza kartı var ama şifresini bilmiorum telefonuda yok içindekileri silmeden nasıl acabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ven'Gyr

Ven'Gyr

Üye
bnmde 6300 1 gb sd hafıza kart sifreli kilidi kıramıyorum YARDIMM PLS!!!!!!!!!!!:agla:(

askcan

Üye
arkadaşlar sd kartlar la mmc kartlar ayrı sistemlere sahiptir hepsi aynı degil bende bulamadım sizin söylediginiz yöntemler mmc kartlar için biz sd kartı arıyoruz.............

skatendie

Üye
karta format atmak yaramıyor işe ya ben attım yaramadı yani... hala arıyorum hatta forumda bi program vermişlerdi ama ordada şifre ile ilgili bişey yok sadece seri no sunu falan saatini gösteriyor program

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
HP_USB_Boot_Utility bu programı bulun netten bunu deneyin bakalım..

srhtzbdm

Üye
nokıa 3600 kullanıom micro hafıza kartı sifre kırma proq olan yardım PLEasE

ask50

Üye
sa kardesim aynısı bendede oldu ama teli usb baglantısı ile bilgisayara baglayın %100 calısıyor bizzat kendim denedim

guylian

guylian

Üye
Arkadaşlar hafıza kartındaki bilgilere ulaşmak istiyorsanız bi intrnt cafeye gidin orda kart okuyucuya takın bilgilerinizi geri alın ... Ondan sonra rahatça hafıza kartına format atabilirsiniz :ehe

sezerfan

Üye
kardes bulursan bana da yazın ya bende 6280 var kart şifersini kıramadım

mazlum1790

mazlum1790

Üye
arkadaşlar bende de 2 gb hafıza kartı var ama şifreli nasıl şifreyi kırarım