arkadaşlar güzel film arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar güzel film arıyorum
izleypte beğendiğnz bikaç film yazabilirmsnz.

Haydar

Emekli Yönetici
gönül avcısı, felekten bir gece

Lockout (İsyan)
Total Recall ( Gerçege Çagrı )
That's my boy ( İste benim oglum )

yabancı bir film olarak korku gerilim olarak pulse 1,2,3 mezarlık buluşmaları, ruhlar oteli , isyan , rec, ucubeler sirki, tımarhane , evdeki düşman , kanlı hasat , dehşet kapanı , görevimiz tehlike , otel 1,2,3 , işkence odası , dehşet evi, ruhlar kasabası , salgın , oda arkadaşı, kiracı, aynalar, ölümün sessizliği , vampir cehennemi ,30 gün gece ve izlanda , cehenneme 1,2 adım, uçurum , balta, göldeki canavar, sis, dehşet uçağı, ölümcül deney, dahada aklıma gelmiyor hepsini izledim bunlar daha neki

- - - Eklendi - - -

çelik yumruklar, labirent

- - - Eklendi - - -

39. Dosya , büyücü, şeytanın yüzü , kesik nefes, şeytan çarpışması , road train, dağ yolu, 3 gün içinde öleceksin,ölümün sesi, gecenin sessizliği ,ucube , katile 7 gün ,silent hill, korku adası, elm sokağı kabusu, ziyaretçi , ölüm zinciri, çıldırış, intikam gecesi ,çatı katı,korku gecesi, pirana, zombilerin günlüğü, süper melez , unutulan kabile, sevgililer günü katliamı, sessiz zehir, zehirli sarmaşık, bıçak sırtı,lanetli tepeye dönüş, felaket adası, panik, paranormal aktivity 1,2,3,4 ,kıyamet gecesi, ölüm çiftliği, kan gölü, zindan adası, vahşet partisi, ölülerin günlüğü,

Just Like Heaven

en sevdiğim film değil tabi ama bir an düşününce ilk aklıma bu geldi. Sağolsun iyi güldürmüştü

V For Vendetta.
Hayatimin Anlami.
Incir Receli.
Ask Tesadufleri Sever.

Wanted,Red,Inception,Cadılar Zamanı..

v for vandetta
3 idiot
bakış açısı
sadece gerilim macera diyorsan da
mekanik
killer elite
ölüm yarışı

ümran

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar, artık yavas yavs izlerim ,ha ben ,ajan filmlerini severm genellkle ,daha başka filmlerde bekliyorum

yarım ton gerilim filmi yığdım seç izle çok güzeller

Tepkiler: bayram yazıcı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...