Arkadaşlar General Mobile Fenomen mi yoksa Asus A10 mu ikisi arasında kaldım lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar General Mobile Fenomen mi yoksa Asus A10 mu ikisi arasında kaldım lütfen yardım edin
bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi daha iyi

technoblue

technoblue

Üye
araştırdığım kadarıyla a10 daha iyi. şarjı daha uzun gidiyor. işletim sistemi 2.2 diğerinin 2.1. navigasyonunu fazlasıyla övüyorlar. tasarım bakımından ikiside şık ama fenomen bana göre daha güzel duruyor. kısacası tasarım hariç a10 ağır basıyor.

peki sadece bu ikisi arasında mı kaldın. başka bi alternatif olamaz mı?

buket2

buket2

Üye
ıkısı hakkında da pek fıkrım yok hiç kullanmadım. ama arkadaşım general mobıle'de çalışıyor... inan bana o bile o markanın ürünlerini kullanmıyor :) piyasada o kadar güzel telefonlar varken sadece bu ikisi arasında kararsız kalman ilginç olmuş...

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
aynen sana katılıyorum technowar asus a 10 daha iyi gibi başka alternatif olabilir tabi ama android olması 600-700 tl yi geçmeme şartıyla yardımın için teşekkürler

----------Eklendi @ 19:42:31 ---------- Yazıldı @ 19:37:15 ----------

----------Eklendi @ 19:45:53 ---------- Yazıldı @ 19:42:31 ----------

----------Eklendi @ 19:46:56 ---------- Yazıldı @ 19:45:53 ----------

buket2 yardımın için teşekkürler genaral mobile daha önce hiç kullanmadım ama özellik ve görünüş bakımından iyi gibi duruyor piyasadaki iyi telefonlardan bahsedermisin biraz 600-700 tl yi geçmemek ve android olması şartıyla

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Teknik özellikleri yönüne kullananlar zaten değiniyor benim değinmek istediği nokta: Servis ağından tut kalitesine kadar Asus derim :oke:

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fatih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt