Arkadaşlar Garmin de sorunum var. yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ifa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Garmin de sorunum var. yardım edermisiniz?
Arkadaşlar garminde her hangi bir yeri konumlarıma kaydettiğimiz zaman garmin otomatik olarak "Konumum , Konumum 01 .... " gibi isimler olarak kaydedior. daha sonra ben bu isimleri mekana göre değişiyorum . ama nereye deyip de listeden bu ismini değiştiğim bir noktayı seçtiğimde garmin kapanıyor. bu durumu nasıl düzeltebiliriz veya düzelir mi? şimdiden teşekkür ederim

krbk7860

krbk7860

Üye
Arkadaşlar garminde her hangi bir yeri konumlarıma kaydettiğimiz zaman garmin otomatik olarak "Konumum , Konumum 01 .... " gibi isimler olarak kaydedior. daha sonra ben bu isimleri mekana göre değişiyorum . ama nereye deyip de listeden bu ismini değiştiğim bir noktayı seçtiğimde garmin kapanıyor. bu durumu nasıl düzeltebiliriz veya düzelir mi? şimdiden teşekkür ederim
garminin dilini ingilizce yaparsan sorun kalmaz. Diger bir yol da (benim kullandığım) gideceğin yerleri contacts ye kaydedersen hiçbir sorun olmaz. sonra gideceğin yeri contacts den seçip git dediğinde hiçbir sorun yaşamazsın.:oke:

ifa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım . dili ingilizce yaptım olmadı ama şu contacts meselesini denemedim bir de onu deneyim. çok tşk ederim..

Dj_MeRo

Dj_MeRo

Üye
Yeni sürümde (v5.00.50) "Konumlarım"a kaydettiğiniz 1 noktayı BÜYÜK harfle kaydederseniz atmıyor. Örnek: "NOKIA" Ama ilk harf büyük diğerlerini küçük harf yazarsanız sistem sadece "Büyük"le yazdığınız harfi alıyor. Örnek: "Nokia" yazarsanız "N" olarak kaydediyor. Siz yeniden düzenleyip "NOKIA" yapsanız dahi sizi uygulamadan atıyor. İşte önemli olan nokta: her noktayı kaydederken BÜYÜK harflerle kaydedin. Eğer büyük girmeyi unuttuysanız düzeltmeye çalışmayın, noktayı silin baştan tanımlayın.

1de sokak üzerinde olmayan 1 noktayı sistem "Nokta" diye kaydedince o da "ilk harfi büyük gerisi küçük" kategorisine giriyor bu yüzden yol üzerinde seçin ki yolun adıyla kaydolsun. Büyük harfle kaydolunca sorun yok. Ama gel gelelim düzeltmemişler.

Reis-i Eagles tan alıntıdır, yükleme sayfasında yazmış zaten. kolay gelsin...

ifa

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin bilgiler için tşk ederim Dj Mero :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt