Arkadaşlar galaxy s acil yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar galaxy s acil yardım!
Selam arkadaşlar telefonuma yazılım yüklerken recovery mod gitti ve bende tekrar 2.3.6. romu yüklemeye çalıştım ve o sırada telefonun hafızası tamamen dolu olduğu için telefon açılmadı paket ayrıştırılılamıyor dedi yeterli alan yok falan filan dedi ve root da yapamıyorum ona da alan yok diyor lütfen acele yardım edin telefon kapalıyken telefonun hafızasına ulaşabileceğim bi yol yok mu?
Teşekkürler

PriZm

PriZm

Üye
Odinden semaphore kernel yüklemeyi dene. ardından hafıza kartına şu dosyayı atarak
cwm den dosya yöneticisini kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: metingrc

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol cevapladığın için ama işte root yapamıyorum telefona onu da yüklemiyo.

PriZm

PriZm

Üye
off çok zor durumda kalmışsın kardeş.varsa recovery moddan advanced bölümüne girip partition sd kart seçeneği varsa ancak ordan düzeltebilirsin.aklıma başka bir çözüm gelmiyor malesef . :(

• Beğen

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya sadece wipe seçenekleri var da onları da denedim bir işe yaramıyo.

PriZm

PriZm

Üye
üzgünüm kardeş aklıma bir çözüm gelmiyor.bunu servis bile zor düzeltir.

birde istersen XDA da konu açmayı dene orda uzman androidciler var.belki onlar birşeyler yapabilirler.

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
Senin dediğin şu karnel olayını biraz detaylı anlatır mısın ya onu da bi deniyeyim bişey kaybetmem

PriZm

PriZm

Üye
sen hangi 2.3.6 romunu yüklemeye çalışıyordun? xxjvu mu? JW4-5 mi?

---------- Eklendi @ 21:51:46 ---------- Yazıldı @ 21:49:18 ----------

eğer jvu veya başka bir rom yüklediysen bunu download mod ile odinden yüklemeyi dene.

eğer jw4 veya jw5 yüklediysen bunu yükle

inşallah bu sefer olur.

---------- Eklendi @ 21:53:09 ---------- Yazıldı @ 21:51:46 ----------

auto reboot ve f reset time işaretli olarak ve kernel yüklerken kesinlikle re partition işaretli olmayacak.yoksa bootloader gider.

ve pda bölümünden seçeceksin kernel dosyasını.

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
XJW 4 TÜ zaten onu kullanıyordum da kostüm rom yüklerken hata olunca tekrar ona döneyim dedim ve sonuç bu oldu lagfix falan yoktu telimde.recovery modu açtığım zaman orada yeşil ya da sarı yazılar olur ya işte orda kırmızı yazıyla your storage not prepared yet,please use UImenu for format and reboot actions. yazıyor sarı yazıların yanında

PriZm

PriZm

Üye
sen yukarda yazdığımı bir dene.yani semaphore kerneli.

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha flaşladı :)

---------- Eklendi @ 21:59:05 ---------- Yazıldı @ 21:58:16 ----------

Şimdi nasıl silebilirim

PriZm

PriZm

Üye
telefon açılmazsa eğer recovery moda gir.advanced veya ona benzer bir bölüm olması lazım.ordan sd kartı repartition yani biçimlendirebilirsin.veya verdiğim dosya yöneticisinden en az 150 mb boş olacak şekilde birkaç dosya silebilirsin.seçim sana kalmış.

• Beğen

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma format atamam iki bine yakın resim var ve yarısının yedeği yok silme işlemini nasıl yapabilirim.
Bu arada çok teşekkürler yardımınız için :)

PriZm

PriZm

Üye
verdiğim dosya yöneticisini hafıza kartına at.

ve normal telefonun cwm sinden rom yükler gibi o dosyayı seç.sana kalibrasyon ayarı soracak.ekranda beyaz noktalara bas.
ardından dosya yöneticisi açılacak.kullanımı biraz zor ama dosyaları kurtarmak için değer :)

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim şimdi denicem de zor derken yapabilir miyim yani?

PriZm

PriZm

Üye
ingilizce seviyene bağlı :D

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun bi deniyelim bakalım :)

---------- Eklendi @ 22:16:14 ---------- Yazıldı @ 22:12:45 ----------

Bişey sormam lazım cwm den harici sd kartıma giremiyorum :)

PriZm

PriZm

Üye
external_sd klasörüne girilmiyomu?

metingrc

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ne yazık ki

PriZm

PriZm

Üye
peki telefon hiç açılmıyormu?

---------- Eklendi @ 22:21:05 ---------- Yazıldı @ 22:20:21 ----------

eğer açılmıyorsa repartition sd card seçeneğinden başka şansın yok malesef kardeş.yani üzgünüm ama resimlerin gidecek :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt