ArKadAşLAr eViMDE PİKATEL AIRMAX-101 Kablosuz modem GT-s5233wi-fi BAGlanMıoR aCİLLLL YYYAAARRDDIIIMM

Sponsorlu Bağlantılar

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
ArKadAşLAr eViMDE PİKATEL AIRMAX-101 Kablosuz modem GT-s5233wi-fi BAGlanMıoR aCİLLLL YYYAAARRDDIIIMM
samsung s5233wifi var birde piakatel aırmax-101 kablosuz modem varr

modem önceden şifresizdi tel ile baglana biliordum yalnıızz şifre koyunca bağlanmıoo şifreyi fln dogru yazıyorum ama bağlanırken hata dio

acaba şifre koyarken fln bir yerde hatamı yaptım yardım beklıorumm AAAAACCCCCİİİİİLLLLLL!!!!!!!!!!!!:sopa::sopa:

sessiz_cocuk

Üye
şifreni wpa kodlama sistemine gore koy ayrıca fazla uzun bi şifre yapma aynı cihaz bende de var kullanıyorum. hiç olmadı hem modemi hemde teli resetle... ayrıca topiğe bu şekilde acil macil yazarsan da kimse bkmaz benden tavsiye

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
saol aga da bnm anlayamadım bir yer şifreni wpa olarak kodla dedındee telden gırekken ne yapacaz şifreleme türünü

--------------- Ekleme ---------------

şifreni wpa kodlama sistemine gore koy ayrıca fazla uzun bi şifre yapma aynı cihaz bende de var kullanıyorum. hiç olmadı hem modemi hemde teli resetle... ayrıca topiğe bu şekilde acil macil yazarsan da kimse bkmaz benden tavsiye
aga bn biraz acemiyimdeee bana sıfırdan sölermısın gerek tell gerektee modem den lütfenn yardımcı olursan sevinirim

sessiz_cocuk

Üye
modeminden şifreyi kaldır dene bi tekrar şuan kendi pc min başında değilim anca yarın akşam yani cumartesi akşamı yazarım sana hepsini ama dediğimm gibi şiresis bi dene tekrardan.. girmezse telefonun ağ ayarlarından bağlantılardan modemi sil tekrar dene

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
yalnız aga bnmkı sınırlıı yantarafta fln hep pc varrr

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Merhaba,
*Öncelikle Menü > Ayarlar > Uygulama Ayarları > Tarayıcı Profilleri ne gir orda snn modem varsa sil ordan
*Sonra modemin wifi şifresini ve şifre türünü öğren
*Wifi yi aç telefondan Arat ve snn modemi orda gördüğünde tikla hemen kaydet deme
*Tikladiğin zaman aşşayaca inen uzun bi menü çikicak
*Oradan şifre türünü ve şifren çok uzunsa eğer 64 bit / 128 bit seçeneğinden 128 bit i seç
*Wifi Şifreni gir
*Kaydet de
*Geri çık ve bağlanmasını bekle
*Herşeyi düzgün yaptığından eminsen ve bağlanmıyorsa telefonu kapat tekrar aç ve tekrar dene

Bu şekilde yaparsan ve giremessen sorun modemdedir. Bilen birine göstermen lazım

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
deneyecem aga

kingbayram22

Üye
büyük bir ihtimal şifreleme türüyle alakalı.
yada modemden uzak biyerde duruyorsun.
çok az bir ihtimal ile modemin desteklemiyor olabilir. ( çoğu modem destekler ama )

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
aga modemin yanında duruorumm ama yinede bağlanmıo önceden şifresizken bağlanıorduu eğer biliosun bi el atta kardesim

sessiz_cocuk

Üye
aga modemin yanında duruorumm ama yinede bağlanmıo önceden koduzken bağlanıorduu eğer biliosun bi el atta kardesim

:megafon:modem in sayfasına gir
kablosuz ağ denetimi nden wpa-psk yi seç tekrar şifre ver çok karışık bi şifre yazma sadece rakamvehafrten oluştur özel karakter kullanma.:bye2:

1cambaz2

Üye
    Konu Sahibi
saoll ag teşşkür ederim

Üst Alt