Arkadaşlar Eski BADAcıya Bir Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Eski BADAcıya Bir Yardım Lütfen
Geçen sene waveler 999'a satılırken ben 2.elini 650'ye görünce hemen atlamış ve BADA serüvenimi başlatmıştım.Şubatta ise Galaxy S'e geçtim ve halende onu kullanıyorum fakat onu bırakıp şimdi wave 2'ye geçmem gerekli.Ben BADA'yı bıraktığımda en son 1,2 idi versiyon.Şimdi 2 çıkmış Samfirmware.com sağolsun:eheSiz kullanananlar ne öneririrsiniz.En güncel BADA 2'yi mi kullanmalıyım yoksa sizlerinde çok beğendiği ve stabillik bakımından en iyi olan 1.2 versiyonlu bir firmware mi?Ayrıca telefonunuz için hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?Bir yardım hadi şu eski waveci kardeşinize.....

anselmo

Üye
bada 2.0 daha çıkmadı orada gördüklerin betalar orjinal sürümü ekim ayında çıkacak
bütün çıkan betaları denedim ve şu an 1.2 orjnal yükleyip bada 2 nin kiese düşmesini bekliyorum - sürümler tam anlamıyla stabil değil tavsiyem 1.2 de kal ve 2 nin kies e düşmesini bekle

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
Peki1.2'nin en memnun kaldığınız versiyonu hangisidir.2'den 1.2'ye geçişte yani sürümdüşürmede herhangi bir problem çıkmıyordur di mi?

anselmo

Üye
bende şu an kiesteki son sürüm yüklü ve evet baya bi uğraştım yüklerken 2 yada 3 defa firmware atman gerekiyor ki kies tanıyıpta sorun çıkarmasın bunun yanında son sürüm dahil yeni çıkan spoof yöntemi ile tüm uygulamalar yüklenebiliyor.

furkey

Üye
mis gibi galaxy s in var hacı daha ne istiyon bu arada wave 2 ye geçersen wave 1 kullanmış biri olarak tatmin olmayabilirsin

fullwar

fullwar

Üye
jvke sürümünü yani en sonuncuyu kullanıyorum. Arada bir sayfa çok büyük uyarısı versede sorun yok. Kies'ten 10 dk.da güncelledim. Bada 2 oldukça güzel fakat beta olduğu için çok sorunlu. Kies sürümü Ekim densede bana TR.ye anca Kasımda gelir gibime geliyor.

berkcombil

Üye
    Konu Sahibi
mis gibi galaxy s in var hacı daha ne istiyon bu arada wave 2 ye geçersen wave 1 kullanmış biri olarak tatmin olmayabilirsin
Valla şartlar öyle gerektiriyor diyim sana.Galaxy S yine bizde kalacak ama.Bu arada bugün telefon borsalarını gezdim.Hakikaten düz waveler wave 2'ye göre daha karizmatik duruyor.Ama büyük ekran kullanmaya alışmış olmam+Amoledlerde ki ekran yanması olayı beni daha çok wave 2'ye yöneltiyor.Super Amoled kadar olmasada ekranını gayet kaliteli gördüm.HTC ve SE'lerden bariz daha iyi bir ekranı var Wave 2'nin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...