Arkadaşlar erken mi başlıyorum sizce ???

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce bu sene yeni bir sistemle yapılacak üniv. giriş sınavına çalışmak için fazla mı acele ediyorum

• Evet , bencede çalışmaya başlamak için biraz daha beklemelisin =)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar erken mi başlıyorum sizce ???
Arkadaşlar geçen sene Öss ye ilk girişimdi ve kazanamadım daha dogrusu kazanamam dıye bosuna tercih yapmıyım dedim ve yapmadım.Bu sene dershaneye yazıldım ve tekrar şansımı denemeyi düşünüyorum . 9 Ekim'de sınav var dersler o sınavdan sonra başlayacak.O sınavın amacı ise öğrencilerin şu an bulundukları seviyelere göre sınıflara yerleştirilmeleri ....Gelelim asıl konuya ...Ben henuz derslerın baslamasına 1 aya yakın bır zaman olmasına rağmen gunde 3 saat mat1-mat2 çalışmaya başladım . Bir arkadaşımsa bana şöyle bi uyarıda bulundu '' bence 9 ekim'deki sınavdan sonrayı yani derslerın başlamasını bekle ve ders çalışmak için erken davranma . Çünkü bu senin ileride daha çabuk bıkmana ve pes etmene yol açar ''
Sizce ne yapmalıyım derslerden en azından 1 aylık uzak mı durmalıyım yoksa aynı tempoda hatta gıderek artırarak devam mı etmeliyim ???
Not : Bu arada söylemeden geçemiycem.Bu uyarıyı yapan arkadasım sınava benım gıbı gecen sene ılk defa gırdı ve su an Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat bölümünde öğrenim görüyor :ehe:ehe

Cynical

Cynical

Üye
Erken başlaman kendi hayrına olur. Dersaneler ne kadar aksini iddia etse de sınıfına göre muamele ederler öğrenciye. Daha iyi öğrencilerle aynı sınıfta olman ayrı bir motivasyon kaynağı da olabilir.

mservank

mservank

Üye
Bence erken başlamak iyi.Konuları ne kadar erken halledersen geriye dönme şansın artar.Günde 3 saat ne kadar bana (benim bünyeme) fazla gelse de eğer abartmadığını ve sıkılmadığını düşünüyorsan devam et.Hatta kendinde bu istek olduğu için şanslı sayılırsın bence.Sosyal aktivitelerini eksik etmediğin ve çok çalışmak değil verimli çalışmak önemlidir görüşünü benimsediğin sürece sıkılacağını sanmıyorum.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Erken başlaman kendi hayrına olur. Dersaneler ne kadar aksini iddia etse de sınıfına göre muamele ederler öğrenciye. Daha iyi öğrencilerle aynı sınıfta olman ayrı bir motivasyon kaynağı da olabilir.

Aslında sene boyunca çalışarak istediğim sınıfa yükselmem için oldukça fazla şansım olucak.Çünkü sınıf yükselme sene sonuna kadar devam ediyor :oke:

Bence erken başlamak iyi.Konuları ne kadar erken halledersen geriye dönme şansın artar.Günde 3 saat ne kadar bana (benim bünyeme) fazla gelse de eğer abartmadığını ve sıkılmadığını düşünüyorsan devam et.Hatta kendinde bu istek olduğu için şanslı sayılırsın bence.Sosyal aktivitelerini eksik etmediğin ve çok çalışmak değil verimli çalışmak önemlidir görüşünü benimsediğin sürece sıkılacağını sanmıyorum.

Umarım sıkılmam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt