Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar en fazla 1000liralık laptop alacağım,yardımci olur musunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cchack
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar en fazla 1000liralık laptop alacağım,yardımci olur musunuz?
arkadaşlar birkaç ay kullanmak için,birazcık güçlü ve kaliteli bin lirayı aşmayacak şekilde laptop düşünüyorum,fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
arkadaşlar birkaç ay kullanmak için,birazcık güçlü ve kaliteli bin lirayı aşmayacak şekilde laptop düşünüyorum,fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
Bin TL değilde, bin seksen yedi TL'ye en çok tavsiye ettiğim Laptoplar'dan birisi, Packerd Bell'in i5 Turbo Boost İşlemcili Laptopudur. Kaliteli ve fiyatına göre performanslı bir Laptoptur ve Laptopun üst tarafı Karbon fiber kaplamalıdır. Şu linke tıklayarak, alt bölümde ki ürün detaylarına bakabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cchack
Üye
Konu Sahibi
eyvallah kardeşim çok sağol.
futbol123
Üye
hafta sonu 999tl olabilrmiş packed bellden daha iyi ekran kartı
Kingmortall
Üye
yaw git a101 re gelmiş lg mi ne 1 milyar özelliklerinide okudum gayet iyi bi makina
Nofear00
Üye
PB falan önermiyorum bir arkadaş almıştı serviste çok sıkıntı çekti. Şu Toshiba ya bi bak.İşlemcisi biraz düşük ama bu fiyata bu kadar.