arkadaşlar en fazla 1000liralık laptop alacağım,yardımci olur musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cchack

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en fazla 1000liralık laptop alacağım,yardımci olur musunuz?
arkadaşlar birkaç ay kullanmak için,birazcık güçlü ve kaliteli bin lirayı aşmayacak şekilde laptop düşünüyorum,fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
arkadaşlar birkaç ay kullanmak için,birazcık güçlü ve kaliteli bin lirayı aşmayacak şekilde laptop düşünüyorum,fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum

Bin TL değilde, bin seksen yedi TL'ye en çok tavsiye ettiğim Laptoplar'dan birisi, Packerd Bell'in i5 Turbo Boost İşlemcili Laptopudur. Kaliteli ve fiyatına göre performanslı bir Laptoptur ve Laptopun üst tarafı Karbon fiber kaplamalıdır. Şu linke tıklayarak, alt bölümde ki ürün detaylarına bakabilirsiniz.

cchack

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim çok sağol.

futbol123

futbol123

Üye
hafta sonu 999tl olabilrmiş packed bellden daha iyi ekran kartı

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw git a101 re gelmiş lg mi ne 1 milyar özelliklerinide okudum gayet iyi bi makina

Nofear00

Nofear00

Üye

PB falan önermiyorum bir arkadaş almıştı serviste çok sıkıntı çekti. Şu Toshiba ya bi bak.İşlemcisi biraz düşük ama bu fiyata bu kadar.

futbol123

futbol123

Üye

PB falan önermiyorum bir arkadaş almıştı serviste çok sıkıntı çekti. Şu Toshiba ya bi bak.İşlemcisi biraz düşük ama bu fiyata bu kadar.
ekran kartı ve işlemci çok düşük o fiyata daha iyi laptop alırsın:oke:

elive

elive

Emekli Yönetici
Suanda dell i3 2.53 ghz 3 gb 320 hdd 1 gb atı 5650 1029 tl. Bence kacırma... Darty.com.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt