Arkadaşlar Elimde Siyah Nokia c5-03 var Bunu beyaz yapmak istiyorum yardım nerelerden yaptırabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkantak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Elimde Siyah Nokia c5-03 var Bunu beyaz yapmak istiyorum yardım nerelerden yaptırabilirim
Arkadaşlar Elimde Siyah Nokia c5-03 var Bunu beyaz yapmak istiyorum yardım nerelerden yaptırabilirim ? nereye gondemem lazım ?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Beyaz boyanın kilosu kaça ki :d:
Bi telefoncuya ver elinde ona göre beyaz kasa varsa takar yoksa olmaz.
Garantiside gider ama ona göre.Bu arada garantiye verip yaptırmaya çalısıyosan yapmazlar..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Garantisi Gider

pasha14

pasha14

Üye
Garantisi biter ama şöyle birşey geldi şimdi aklıma gidipte servise parasını ben vereceğim diyorsan garanti dışı kalmaz gibime geliyor ayrıca yaptıkları şeyler garantili oluyor kasada bir problem çıkarsa gidip bir daha ücretsiz değişim bile yaptırırsın diye biliyorum.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Garantisi biter ama şöyle birşey geldi şimdi aklıma gidipte servise parasını ben vereceğim diyorsan garanti dışı kalmaz gibime geliyor ayrıca yaptıkları şeyler garantili oluyor kasada bir problem çıkarsa gidip bir daha ücretsiz değişim bile yaptırırsın diye biliyorum.

Adam simdi gidip yere vurur telefonu hocam suçu sana kalır :ehe
Faturada falan telefonun rengi yazar diye biliyorum yani kasa degisimi olsda aynı rengi koyarlar.
RM sürümleri bile degisiyor çünkü kasa renklerine göre
:good:

furkantak

Üye
    Konu Sahibi
hocam yha ben garantiye yollasam ne kadar tutar

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
hocam yha ben garantiye yollasam ne kadar tutar

Anlatıyorum ya hocam garantiye yollasanda farklı bi renk kasa takmazlar.
Herhangi bi telefoncu yapar bunu ama garanti dısı kalır.Telefonun rengide kayıtlı..

furkantak

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben garantinin değiştirmesini istiyorum kutunun uzerine yazsam zaten telefonda sorun yok hiç ama rengi siyah hiç beğenmiyorum: D bide hocam bu telde flash destegi olmadıgından facebookda video izleyemiyrm ne yapmalıyım ?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
x.facebook.com'a girip izlemeyi dene birde.Ben facebook'dan bilgisayarda bile izlemedigim için pek arastırmadım ama bolt browser var birde onu kurup dene.
Kasa isine gelince bence garanti bitene kadar unut :D

Merterqn

Merterqn

Üye
hocam bolt açmıyo yha başka varmı :D x.facebook deniycem :D

----------Eklendi @ 02:28:38 ---------- Yazıldı @ 02:24:11 ----------

hocam ben artık s^1 den sıkıldım su teli nasıl s^3 e çevrteblrim nette araştırdım telefonun gucu yeter diyolar hatta andiroit e:S

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
hocam bolt açmıyo yha başka varmı :D x.facebook deniycem :D

----------Eklendi @ 02:28:38 ---------- Yazıldı @ 02:24:11 ----------

hocam ben artık s^1 den sıkıldım su teli nasıl s^3 e çevrteblrim nette araştırdım telefonun gucu yeter diyolar hatta andiroit e:S

Keklemisler seni öyle bisey olmaz kaldırsa bile symbian'ı kırıp androdi kuramazsın. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt