Flo Rida
Üye
Arkadaşlar Eğer Arnızda Combat Arms EU Oynayanlar Varsa Bir Sorun Var Bir Bakıversin
Ardaşlar ben combat Arms Eu ya girmeye çalışıyorum ama şöyle bir sorun var.
Oyuna girip ID password falan Yazıp Login olduğumda ''Conneting to server. Please Wait.'' yazısı hiç gitmiyor öyle kalıyor. Buna bir çözüm bulabilirseniz çook sevinirim.
Birde arkadaşlar oyuna daha önceden giriyordum (bu sorun daha sonra oldu yani) shop ve my carakter falan karanlık bir ekran olarak görünüyordu. Daha sonra biraz oynayıp yeniden girince düzeliyordu. Aynı şey yeni bir hesap oluşturup oyuncu nicki falan girilen ve oyuncu tipi seçilen yerde de oluyor. Sadece oyuncu görünüyor. Diğer yerler hep karanlık. Biraz uzun oldu ama bu sorunlarıma bi çare bulabilecek olanlarda Allah Razı Olsun. şimdiden herkese TEŞEKKÜR EDERİM.
Ardaşlar ben combat Arms Eu ya girmeye çalışıyorum ama şöyle bir sorun var.Oyuna girip ID password falan Yazıp Login olduğumda ''Conneting to server. Please Wait.'' yazısı hiç gitmiyor öyle kalıyor. Buna bir çözüm bulabilirseniz çook sevinirim.
Birde arkadaşlar oyuna daha önceden giriyordum (bu sorun daha sonra oldu yani) shop ve my carakter falan karanlık bir ekran olarak görünüyordu. Daha sonra biraz oynayıp yeniden girince düzeliyordu. Aynı şey yeni bir hesap oluşturup oyuncu nicki falan girilen ve oyuncu tipi seçilen yerde de oluyor. Sadece oyuncu görünüyor. Diğer yerler hep karanlık. Biraz uzun oldu ama bu sorunlarıma bi çare bulabilecek olanlarda Allah Razı Olsun. şimdiden herkese TEŞEKKÜR EDERİM.

Arkadaşım bilgi için teşekkür edrim. Ama ben çözümü buldum. Allah Razı Olsun Kardeşim.
yerine Yerel Disk (D