Arkadaşlar Eğer Arnızda Combat Arms EU Oynayanlar Varsa Bir Sorun Var Bir Bakıversin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Eğer Arnızda Combat Arms EU Oynayanlar Varsa Bir Sorun Var Bir Bakıversin
(h) Ardaşlar ben combat Arms Eu ya girmeye çalışıyorum ama şöyle bir sorun var.
Oyuna girip ID password falan Yazıp Login olduğumda ''Conneting to server. Please Wait.'' yazısı hiç gitmiyor öyle kalıyor. Buna bir çözüm bulabilirseniz çook sevinirim.
Birde arkadaşlar oyuna daha önceden giriyordum (bu sorun daha sonra oldu yani) shop ve my carakter falan karanlık bir ekran olarak görünüyordu. Daha sonra biraz oynayıp yeniden girince düzeliyordu. Aynı şey yeni bir hesap oluşturup oyuncu nicki falan girilen ve oyuncu tipi seçilen yerde de oluyor. Sadece oyuncu görünüyor. Diğer yerler hep karanlık. Biraz uzun oldu ama bu sorunlarıma bi çare bulabilecek olanlarda Allah Razı Olsun. şimdiden herkese TEŞEKKÜR EDERİM. :bilmm

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Aynısı bana knıght ta olmutu envanter gozukmuyordu birçok şey söylediler yok çarın askıda kalmış bugta kalmış vs.. Arkadaş uninstall la ve tekrar yukle . Ve Antivirüs programı kullanıyorsan bazen güncellerken upload ederken bazı dosayaları karantinaya alıyor.Oraya bir bak .. Gerçekten insan deli oluyor. Allah yardımcın olsun kardeşim..

Flo Rida

Flo Rida

Üye
    Konu Sahibi
:op:Arkadaşım bilgi için teşekkür edrim. Ama ben çözümü buldum. Allah Razı Olsun Kardeşim.:evet:

Soruyu ben sordum yanıtınıda vereyim istedim. Arkadaşlar oyunu Denetim Masası'ndan Program Ekle ve Kaldır Seçeneğinden siliyoruz. Eğer setup varsa girip oyunu Yerel Disk (C:) yerine Yerel Disk (D:) ye yüklüyoruz. ben böyle yaptım ve şimdi rahatça oynayabiliyorum. Karanlık ekran sorununa ise duyduğuma göre NEXON halledecekmiş sanırsam. Herkese saygılar sevgiler.:heyo:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sorun çözüldüğüne göre
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt