Arkadaşlar E250 an Fazla ne keder hafıza kartı kaldırıbiliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

NDMSZGN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar E250 an Fazla ne keder hafıza kartı kaldırıbiliyor?
Bu konuda bir bilginiz varmı?

Ozan

Ozan

Admin
2gb takanlar var, zaten daha fazla da takan görmedim teknik olarak kaldırabilir diye düşünüyorum. Bu tip kartlarda bir sınır olmaz sadece boyutu arttıkça degil de, üzerine yazılan veri arttıkça telefon ağırlaşır.

cirkinn

Üye
1 gb kaldıra bilür

NDMSZGN

Üye
    Konu Sahibi
2GB DE KALDIRABİLİR FAKAT telefonun yavaşlamsını istemiyorsan 1 gb tak daha iyi olur

koray_ultraslan

koray_ultraslan

Üye
arkadaşım takıtığın kadar kaldırır ama en sağlıklısı 512mb olan dierleri telefonu yavaşlatır..

berker_saw

Üye
kardeş o teefonun fabrika çıkışı özelliklerinde en fazla 2gb hafıza kartı kaldırıo ama çok yavaşlatıo benim sana önerim 1gb lık tak,,,hem daha ucuz hemde telefonu yavaşlatmaz...

KAYILILAR

Üye
Ben 2gb Taktım Hala Kullanıyorum Hafıza Azına Kadar Dolu Bi Yavaşlama Yok

red2blades

red2blades

Üye
2GB DE KALDIRABİLİR FAKAT telefonun yavaşlamsını istemiyorsan 1 gb tak daha iyi olur

katlılıyorumm cünkü içini full doldurursan walla bilemiorum :D

oyunmemo

Üye
:naughty::huhu:bu arada bazen çok yükleme olunca hafıza kartındaki veriler silinmiş gibi oliyi ama bataryayı takıp çıkarınca düzelio

wasting

Üye
2gb taksan da hiç bişey olmaz.rahat rahat kaldırıyo.ben kullanıom

oflu250

oflu250

Üye
arkadaşlar ben 1 gb kullanıyorum çok memnunum zaten fazlasına gerek yok yeterli bence

kankaugur

kankaugur

Üye
konu ilile ilgili değil ama arkadaşlar e250 microsd kartlara dikkat siz siz olun yükleminizi yarıda kesmeyin çünkü e250 de biçim yazı çıkar ve verileriniz kaybolur.. bende bu sorunu yaşadım 512 mg tı ama 1 gb aldım 512 mg gibi çalıştıtıyoo..yükleme yarıda kesme,veya en son yenile de öyle kullan :)

blackh4wk

blackh4wk

Üye
1 gb tavsiye ediliyoR.
2 de kullanabilirsin.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
2 gb yeter

ihsan007

Üye
Ben 2 GB Kullanıorm 200 Mb Boş Yer Kaldı Hala Hıp hızlı bir yavaslama yokk :):ehe

gorkemm55

gorkemm55

Üye
bn 2gb taktım 1.6 gb si de dolu hiç kasma yapmadı

oghuzhan

oghuzhan

Üye
walla bende de 2 gb var nerdeyse azına kadar dolu ama aldığım günden beri yavaşlama yok maşaallah (((:

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
512 daha pratık daha fazla takarsan telefonun bozulur

YigitQ

Üye
ben 2gb kullanıyom valla 4te olur galiba 8 e geçme 4 de kasar ama kaldırır yeniler..

Üst Alt