Arkadaşlar düzelmiyooorrr lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar düzelmiyooorrr lütfen yardım
arkadaşlar hevesle aldığım n900 telefonumun denge kolu bi bozuldu daha düzelemedi. birçok sıkıntı yaşıyorum. bunlardan biri kapanma sorunuydu orjinal batarya satın aldım şuan kapanma sorunum halloldu gibi 1 haftadır ya 1 kez ya 2 kez kapanma oldu. onada razıyım. ama şuan aşağıda sıraladığım sorunları hallaedemedim. öncelikle denediğim şeyleri söyleyim normal format hard format pr1.1 e dönerek 1.3 e kadar yükseltme hw versiyon yeniden girme ve bunların hepsini win xp de yapıyorum. libusb-win32-bin-1.2.6.0 bu programı denemem söylendi onu da denedim. önce vanillayı sonra 1.3 kurdum olmadı önce 1.3 sonra vanillayı yüklemeyi denedim yine düzelmedi. yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar sorunarım şunlar:
- arama kaydı gidiyor. son aranan ve gelen çağrılar gidiyor
- mesajlarda hafıza dolu gönderilemiyor veya alınamıyor hatası
- faster app ve uygulama yöneticisi işlem yapılamadı hatası
- rehber yok oluyor
- bazen resimler gidiyor.
- çektiğim fotoğrafları kaydetmiyor veya bellek dolu hatası veriyor.
bu hatalar telefonu kapatıp açmaynca veya bazen bataryayı söküp takmayınca düzelmiyor. ve daha sonra yine başlıyor bu hatalar. lütfen yardım edin

oktay2617

Üye
off off şu n900'un şu olur olmaz hataları yiyo bitiriyo insanı.... umarım sorununu çözecek birileri çıkar!

osmanayman

osmanayman

Üye
Buna benzer bir sorunu ben de yaşamıştım... Rootfs alanı dolu olabilir... Win7 x64 kullanıyorsanız ubuntu kurup; önce vanilla sonra pr1.3 ile flashlayın... Hangi yolu denediysem olmadı x64'de... Mert kardeşimin tavsiyesiyle ubuntu kurdum, oradan flaslıyorum artık...:oke:

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımcı olan olmadı. ama ben kendim hallettim. benim cihazın sıkıntısı donanımsalmış.usb girişi tamir görmüştü. tamir eden eleman oraya garip bi yağ dökmüş o da ısınınca anakarta yayılmış. bende kendim cihazın içini açıp temiz bi diş fırçası ve bez yardımıyla bu yağı tozu torağı temizledim. birde bu anakartın üzerinde mandal şeklinde yay gibi temas noktaları var onrar eğilmiş iyice etkisiz hale gelmiş tam temas etmiyorlardı muhtemel kapanma sorunumda bundan kaynaklıydı bunarıda biraz sündürerek temas etmelerini sağladım ve cihazda şuan hiç bir sıkıntı kalmadı allaha şükür motor gibi. işlemci 1.2 ghz banamısın demiyor : )) böyle benim gibi sorunları olan arkadaşlar varsa bi denesinler derim.

mustif

mustif

Üye
Hallettigin icin sevindim, anakarti temizlerken dis fircasi ve tineri kullanmani tavsiye ederim.Tiner ucucu bir madde oldugundan hemen kurur ve cok guzel temizler.:oke:

ustura42

ustura42

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi şunu farkettim ayarlara girip yukarıda ayarlar sekmesinde bu cihazı temizle sekmesinde sim kilidini aç şeklinde bi sekme daha geldi önce yoktu. telefonda şuan bi sıkıntı yok acaba bu nedir ilerde sıkıntı yaparmı

mert_1047

mert_1047

Üye
arkadaşlar şimdi şunu farkettim ayarlara girip yukarıda ayarlar sekmesinde bu cihazı temizle sekmesinde sim kilidini aç şeklinde bi sekme daha geldi önce yoktu. telefonda şuan bi sıkıntı yok acaba bu nedir ilerde sıkıntı yaparmı

Bir an için yanılmışım sim kilidini aç ibaresi yok benim n900'de.

bgdesperado

Üye

daha yeni fark ettim bende ama bilmiyorum n900 de daha yeniyim 2-3 aylik bir gecmisimiz var problem olmadi bu sure icerisinde.

iyi gunler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt