arkadaşlar dokunmatik ekranlar için ekran koruyucuları zararlıymış...doğru mu bu????

Sponsorlu Bağlantılar

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dokunmatik ekranlar için ekran koruyucuları zararlıymış...doğru mu bu????
arkadaşlar dokunmatik ekranlar için ekran koruyucuları zararlıymış,zamanla eriyip ekrana karışıyormuş ve dokunmatiğe zarar veriyormuş,doğru mudur? bu sizce...

PriZm

PriZm

Üye
erime olayı saçma geldi bana:D ama telefonun ekranının çözünürlüğünü düşürdüğü doğru:)

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
valla zararlı olabilirde erimesi anlamsız konu güzel bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun bnde galaxy s var mecbur ekranda koruyucu var ama nokıa n97 nin kullnma klavuzunda ekrana hiç bi işekilde koruyucu vb falan yapıştıtmayın yazıodu :)

----------Eklendi @ 16:51:49 ---------- Yazıldı @ 16:51:09 ----------

ama samsungun ve nokıanın çoğu modelinde orjinalden koruyucuda var..öyle bişe olsa yapıştırmazlar değilmi :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Walla 5230'um ilk geldiğinde ekranında zaten ekran koruyucusu vardı. Fakat yanlış bir tane takmışlardı. Menü tuşunun olduğu kısımda ekran koruyu çıkıntısı vardı. Zamanla telefonun ekranında sanki bir "poşet" varmış gibi görüntü verince kaldırdım. Telefonunu 8 aydır böyle kullanıyorum. Ekranı çiziklerde doluyor yavaş yavaş :D

PriZm

PriZm

Üye
Walla 5230'um ilk geldiğinde ekranında zaten ekran koruyucusu vardı. Fakat yanlış bir tane takmışlardı. Menü tuşunun olduğu kısımda ekran koruyu çıkıntısı vardı. Zamanla telefonun ekranında sanki bir "poşet" varmış gibi görüntü verince kaldırdım. Telefonunu 8 aydır böyle kullanıyorum. Ekranı çiziklerde doluyor yavaş yavaş :D

telefonu değiştirme zamanı geliyor yani:ehe

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ya ben biraz çizilmeye karşı takıntılıyım bitane koruma kapak aldım çizilmesin die şu delikli ler varya onu bna önerenin :D yemin ediyim telefonun her yerini çizdi kırdım attım şeffaf aldım bitane en iyisi bu :Dsiz siz olun almayın :D

Üst Alt