Aybin.kılıç cevabı şimdi okudum.ellerinden öpüyorum
))bende soru bitmez.
yotutubeden doğuş indirdim x--plorerde ink uzantılı diyor açmıyor?
-internet paketim yok ama benimki açıyor nokia mağazayı abimin ki niye amıyor ayar gerekli nasıl yapabilirim.turkcel kontorlüden vodafone sınırsız internete nasıl geçiş yapabilirim.hangi tarife olucak.sms istemiyorum arama+internet olsun.bunu halletikten sonra t.v. işini nasıl halledicem sps gibi galiba program var kurucam ve t.v. açılacak mı kontor harcaması nasıl oluyor?bugün hallledeyim artk sıkıldım baştan alaım.vodafone gideyim şu faturasız hattımı sizin şu (ama hangi)tarifeye geçirmek istiyorum diyecem bu iş olucak ve internetim olucak.araksında nokia mağazaya giriş için yapmam gereken ayar varsa onu yazaın lütfen arkdan t.v.ye bağlanmam için gerekli olanı yazın lütfen..şimdi diyeceksin ki çok oldun ama evet çok oldum ama muthaçım size....
((bu arada telefonu hackledim kan ter içinde kalarak....ha birde alla delete ile silersm uc playerdekini tamamen boş olucak o zaman istediklerimi nasıl atabilirm listeye...
---------- Eklendi @ 08:51:48 ---------- Yazıldı @ 08:50:01 ----------
ha bu arada internet istemiyorum sadece ovi mağaza+t.v. için internet paketi istiyorum yani opareya ihtiyaçım olmıyacak...
---------- Eklendi @ 09:31:54 ---------- Yazıldı @ 08:51:48 ----------
uygulamalar kısmındaki kullanmadığım program işe yarayan ama arka plana gönermek istediklerimi nasıl yapabilirim mesela rompatcher çalıştırmak gerekmiyor sanırım onu nasıl arka palana taşıyabilirim.göz önünde olmasın..