Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var.5800 için...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var.5800 için...
-Abim için,telefon 5800 ovi açıyoruz.bağlanmıyor kurulamöıyor ayar gerekiyor sanırım yardımcı olur musunuz?
-Turkcel kontorlu olarak uygun tarife arıyorum hem dakka hemde ovi'den uygulama indirmem için internet veren max.20 tl gibi olsun...
-uc player video açarken önce home olansayfaya yöneliyor bağlanmad diyor biz locakle basıyoruz vs...uzadıkça uzuyor.x-plorerden açmak için ve x-plorer şarkı-klip-video düzenlemesini kendimizce nasıl yapabiliriz.birde x-plorerir kısayol yani telefon-rehber yazan yere yani tek tuşla nasıl açabiliriz.
-maç görüntüleri yani özetleri gönderilsin istersem nasıl yol izlerim bana maliyeti ne olur?
-t.v. izlemek istersem gerekli program uygulama ve bana maliyeti ne olur?eğer oluyorsa bunuda tek tuşla açabileceğim şekilde ayarlamak isterim.vede radyo programıda olsun isterim.
-şimdi telefondaki tüm şarkı-ilaahi-klip-videoları tek klasöre topluyorum kolaylık olsun diyex-plorerde açmk için istediğim düzenlemeyi nasıl yapabilirim.mp3-mp4 çalıştırma olayı nasıl sıralama yapmam mümkün mü galiba şarkı bitince diğerine geçmiyor.
-bu düzenlemeden sonra çektiğim rsim-eklediğim klip-video-şarkıların hep aynı klasörde olmasını başka yerde kaydı olmamasını nasıl sağlarım..
telefona yüklediğim uygulamalar x-clear,antivirüs,resco resim düzenleyici,mobilcleaner,x-plorer başka gerekli progrm varmı?
şimdiden hepinize teşekkür ederim...

---------- Eklendi @ 14:19:19 ---------- Yazıldı @ 13:40:30 ----------

Sanırım sorularımın çok olması cevap gelmemesine neden oldu...bu bilgilere ihtiyaçım vardı.bilen cevaplarsa sevinicem..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
(Abim için,telefon 5800 ovi açıyoruz.bağlanmıyor kurulamöıyor ayar gerekiyor sanırım yardımcı olur musunuz?)

internet paketi varmı ?
(-Turkcel kontorlu olarak uygun tarife. arıyorum hem dakka hemde ovi'den uygulama indirmem için internet veren max.20 tl gibi olsun...)

Vodafone geçiş yapın sınırsız internet paketi var.

(-uc player video açarken önce home olansayfaya yöneliyor bağlanmad diyor biz locakle basıyoruz vs...uzadıkça uzuyor.)

Listeyi temizle basit ve en kolay yol. :)
menü > managament > delete all

(x-plorerden açmak için ve x-plorer şarkı-klip-video düzenlemesini kendimizce nasıl yapabiliriz.)

X-plore kendi basit bir medya playeri var onla video düzenlemesi yapamazsınız.

(birde x-plorerir kısayol yani telefon-rehber yazan yere yani tek tuşla nasıl açabiliriz.)

Orjinal yazılım yüklü ise cfw atman gerek , symbian belle yada TCK cfwlerinden birini yükle derim.

(-maç görüntüleri yani özetleri gönderilsin istersem nasıl yol izlerim bana maliyeti ne olur?)
Eğer maç görüntüleri yüksek kalite ve flash player yüksek sürüm istiyorsa biraz zor izlersin. ( Bu konuda operatör firmanı ara)

(-t.v. izlemek istersem gerekli program uygulama ve bana maliyeti ne olur?)

Sorunun cevabı ilk mesajlarda saklı. Sınırsız bir internet yada wifi bağlantı, her hangi bir programa gerek kalmadan kendi real playeri ile bulacağın tv kanalı dosyalarıni acarak izleyebilirsin.

(eğer oluyorsa bunuda tek tuşla açabileceğim şekilde ayarlamak isterim.vede radyo programıda olsun isterim.)

Hafıza kartına linkleri kaydet tıkla real player acar izlersin. Radyo ısıde gene ilk mesajlarda cevabı :)
internet radyosu ile radyounun çekmedi yerden rahat rahat radyo dinlersin.

(-şimdi telefondaki tüm şarkı-ilaahi-klip-videoları tek klasöre topluyorum kolaylık olsun diyex-plorerde açmk için istediğim düzenlemeyi nasıl yapabilirim)

menü > dosya yöneticisi > hafıza kartı > seçenekler > düzenle : yeni klasör aç (örnek : müzik)
daha sonra müziklerin olduğu klasöre git. Seçenekler > işaretle tek tek mp3 dosyalarini seç tekrar seçenekler > düzenle : klasöre tası hafıza kartına gir ve müzik klasörünu seç.

(.mp3-mp4 çalıştırma olayı nasıl sıralama yapmam mümkün mü galiba şarkı bitince diğerine geçmiyor)
mp3 player bir sonraki şarkıya geçiyor Dosya yöneticisi ile mp3 dosyasıni acarsan bu sorunla karşılaşırsın., sana tavsiyem power mp3 programını kullanmandir.
Video için uc player yeterli gelir. Ayarlarından video formatlarini seçmen lazım.

(-bu düzenlemeden sonra çektiğim rsim-eklediğim klip-video-şarkıların hep aynı klasörde olmasını başka yerde kaydı olmamasını nasıl sağlarım..)

Dosyaları tek tek tasıman gerekiyor.

(telefona yüklediğim uygulamalar x-clear,antivirüs,resco resim düzenleyici,mobilcleaner,x-plorer başka gerekli progrm varmı?)
Uc browser : power mp3 yeterli gelir

Cepten yaz yaz imamin gevredi be.

nub

nub

Üye
opera rom patcherda şart :D

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
Aybin.kılıç cevabı şimdi okudum.ellerinden öpüyorum :)))bende soru bitmez.
yotutubeden doğuş indirdim x--plorerde ink uzantılı diyor açmıyor?
-internet paketim yok ama benimki açıyor nokia mağazayı abimin ki niye amıyor ayar gerekli nasıl yapabilirim.turkcel kontorlüden vodafone sınırsız internete nasıl geçiş yapabilirim.hangi tarife olucak.sms istemiyorum arama+internet olsun.bunu halletikten sonra t.v. işini nasıl halledicem sps gibi galiba program var kurucam ve t.v. açılacak mı kontor harcaması nasıl oluyor?bugün hallledeyim artk sıkıldım baştan alaım.vodafone gideyim şu faturasız hattımı sizin şu (ama hangi)tarifeye geçirmek istiyorum diyecem bu iş olucak ve internetim olucak.araksında nokia mağazaya giriş için yapmam gereken ayar varsa onu yazaın lütfen arkdan t.v.ye bağlanmam için gerekli olanı yazın lütfen..şimdi diyeceksin ki çok oldun ama evet çok oldum ama muthaçım size....:(((bu arada telefonu hackledim kan ter içinde kalarak....ha birde alla delete ile silersm uc playerdekini tamamen boş olucak o zaman istediklerimi nasıl atabilirm listeye...

---------- Eklendi @ 08:51:48 ---------- Yazıldı @ 08:50:01 ----------

ha bu arada internet istemiyorum sadece ovi mağaza+t.v. için internet paketi istiyorum yani opareya ihtiyaçım olmıyacak...

---------- Eklendi @ 09:31:54 ---------- Yazıldı @ 08:51:48 ----------

uygulamalar kısmındaki kullanmadığım program işe yarayan ama arka plana gönermek istediklerimi nasıl yapabilirim mesela rompatcher çalıştırmak gerekmiyor sanırım onu nasıl arka palana taşıyabilirim.göz önünde olmasın..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Oy anam bu ne ya destan yazmışsın resmen :)
neyse simdi sen bunu cevaptan saymazsın o yüzden tek tek cevap yazak sorularına.

(yotutubeden doğuş indirdim x--plorerde ink uzantılı diyor açmıyor?)
ink uzantılı dosya mi ? O kısa yoldur dostum. Video formatlari belli az çok. flv 3gp avi mp4 mkv gibi. Kısa yol değil videonun kendisi lazım size ;) www.tubidy.mobi bu adresten arama satıri ile video arayıp cebine ister video ister mp3 olarak download edebilirsin ;)

-internet paketim yok ama benimki açıyor nokia mağazayı abimin ki niye amıyor ayar gerekli nasıl yapabilirim.

Ayar gerekli değil sadece ovi mağaza programını güncelle birde ovi mağazaya üye ol.(bu konuda sadece tahmin yapabilirim) :)

turkcel kontorlüden vodafone sınırsız internete nasıl geçiş yapabilirim.hangi tarife olucak.sms istemiyorum arama internet olsun

en yakın vodafone bayisine gitmen yeterli gelir (hat sahibi isen kimliğin yeterli hat taşıma için) numara taşıma ile geldiğin için hediye dakika kazanırsın telefona yükledin para ilede internet paketi alırsın ;)

.bunu halletikten sonra t.v. işini nasıl halledicem sps gibi galiba program var kurucam ve t.v. açılacak mı kontor harcaması nasıl oluyor?bugün hallledeyim artk sıkıldım baştan alaım.vodafone gideyim şu faturasız hattımı sizin şu (ama hangi)tarifeye geçirmek istiyorum diyecembu iş olucak ve internetim olucak.araksındanokia mağazaya giriş için yapmam gereken ayar varsa onu yazaın lütfen arkdan t.v.ye bağlanmam için gerekli olanı yazın lütfen

sen hattı taşı sınırsız internet paketi al gel ben sana ondan sonra yardımcı olacağım. ;) her şey hal olur yani çözümsüz sorun yok :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
..şimdi diyeceksin ki çok oldun ama evet çok oldum ama muthaçım size.... ((buarada telefonu hackledim kan ter içinde kalarak....ha birde alla delete ile silersm uc playerdekini tamamen boş olucak o zaman istediklerimi nasıl atabilirm listeye...

Az olmayın çok olun sorun yok.
Uc player listeye video eklemek kolay.
Uc player > local > managment > add file göz at dosyayı ekle
:)

soruların geldikce yardımcı olacağız. Sen soru sormaktan korkma bizde cevap vermekten korkmayacaz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt