Arkadaslar Cok Önemlİ Bİ Bakin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loverman21

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Cok Önemlİ Bİ Bakin
BU KONUYU BİR YERE ACMAM GEREKİYODU BURAYI UYGUN GÖRDÜM.LÜTFEN HERKES DUYARLI OLSUN.MAZUR GÖRÜN.
FİFA nın verdiği kararı kınamak için ben aşağıdaki mesaja benzer bi mesaj yazdım ve fifanın e-mail adreslerine attım fransızca yazdım isteyen bunu kopyalayıp göndersin isteyen ingilizce kınama mesajı yazsın 2 dil de geçerli fifa da.
Bunu sizin için yazdım lütfen gönderin.
LÜTFEN SESİMİZİ DUYURALIM SUSMAYALIM!!
Emrenin suçsuz yere 6 mac ceza almasıı içinize sindiyse yollamayın!!

konu:La décision de la commission de discipline de fifa

Je vous réprouve de la décision du procés de la Turquie que vous avez déclaré.Nous ne voulons pas voire l'injustice au moins aux décisions de FİFA.
Votre injustice se voit nettement de la peine que vous avez donné a EMRE BELOZOGLU qui n'a aucune mouvement contre les joueurs de la Suisse.

FİFA nın adresleri::[email protected],[email protected],webinfo @fifa.org

BuqraFeb

Üye
Koskoca Fifa Birkac insanın mailiyla verdigi cezayı cekicekse atalım ama bu bana hayalden ote bişi olarak gelmedi..yani hayal gibi ama kırmayalım seni atalım genede surda ne yazıo bide turkcesini yazsan...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Peki sizce fifa ne yapmalıydı bize ceza vermemeliydi mi?

Olanlar açıkça gözüküyo hakettik biz bunu daha ne.!

BuqraFeb

Üye
Pierrim kızma aman =) biz bişi demedik arkadas atın demiş kırmayalım bosver

loverman21

Üye
    Konu Sahibi
Komedisiniz ne diyim ben size ülkenizi cıkarlarınızı savunmayın siz bu yolda devam edin.
Verdikleri kararı adil buluyosanız kendi mantığınızca mantığınızdan şüphe etmekten baska bişey söyleyemem bi suçu olmayan emreye 6 mac ceza verilmesi size göre normal heralde isviçreli futbolcuların yaptıklarını da görmezden geliyosunuz, valla ne diyim İsviçreliler bile sizin gibi düşünmüyoo.
Yazdığım mail i yollayıp yollamamanız sizin bileceğiniz iş inşallah kendini bilenler ve verilen cezanın çok ağır olduğunu düşünenler bu mail i yollamıslardır ve yollayacaklardır.

He bide Fifa nın kararını değiştirmesi olasılığı yok ancak bi üst mahkemede sonuclanacak.BURDA ÖNEMLİ OLAN TEPKİMİZİ GÖSTERMEMİZ,SESİMİZİ DUYURMAMIZ, HAKSIZLIĞA GÖZYUMMAMAK.

Nicolas_Anelka

Üye
hakkettik ama kimse bu kadar ağır cezaların verileceğini beklemiyordu...

yitik savaşçı

Üye
Açıkçası ben futbolcuların yumruklaşmasından, güvenlik görevlilerinin seyirci kalmasından ülkem adına utanıyorum.

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. - Mustafa Kemal Atatürk

Bakın Atam ne güzel söylemiş... Bu söz aklıma gelince şampiyonalardan men edilmemiz gerektiğini dahi düşünüyorum.

Dileyen arkadaşlar, seyircilerimizin taşkınlık yapmadığını, FIFA'nın karar verirken objektif davranamadığını anlatan postalar gönderebilir. Ancak sporcularımızın ahlak dışı davranışlarına, güvenlikçilerin misafire kötü muamelesine kılıf uydurmayalım.

AntiTuk

Üye
tek kelimeyle "hakettik"!!

Caine

Caine

Üye
bu kadarını beklemiyordum mail atıcam

tam destekkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt