dreamnurse
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende onu kurmak istiyorum ama kurulumu çok zor özelliklede vistada çok sorun çıkartıyo dediler pikatel modemi kullanıyorum onuda çok zor kurdum ama iki modemden birini göndermem gerekiyo bunun kurulumunu iptal edip diğerinide kuramamaktan korkuyorumairties daha hızlı diye biliyorum..
DiaBLoS™;1092820' Alıntı:OhooO Vista demek sorun demekAllah kolaylık versin...
kafamı karıştıranda zaten internette yazılanlar kimisi çok memnun kimisi memnun değil özellikle kurulumu konusunda sorun yaşıyolar malum vista zaten sorunlu..Hangisinin garanti süresi uzunsa onu tavsiye ediyorum!
Bir sorun çıkarsa bize yazın: Genel Hukuk
(Ama telefon edin firmalarına bir sorun ya da kutuların üstünü okuyun! Eğer vistanın desteklediğini söylüyorlarsa; internette biraz gezin ve haklarında söylenenleri bulun, seçin birini, çok farkedeceğini düşünmüyorum)
Airties'in müşteri hizmetleri iyi çalışmıyor
müşteri hizmetlerine karşı tutumunuz nasıl olursa onlar da öyle çalışıyor, Airties'in müşteri hizmetleri işlerini son derece iyi yapıyor, sadece modemle ilgili arıza ve sorunlar için değil internet bağlantısındaki sorunlar içinde airties müşterilerine yardımcı olan bir firmadır, pek çok firma bunu yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?