Arkadaşlar çok bir faydası olmayacak belki ama artık sesimizi duyurma vaktidir...Lütfen buyrun içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok bir faydası olmayacak belki ama artık sesimizi duyurma vaktidir...Lütfen buyrun içeri
Arkadaşlar Nokia'nın bizle dalga geçtiği yetti artık.Aylardır bu Anna'yı bekliyoruz ama hala tık yok.Vakit sesimizi duyurma vaktidir.Biz ses çıkarmasak bu 2012 ye bile yetişmeyecek belki de...Buna bir dur demeli...

Lütfen bu adrese gidip Nokia'yı tatlı ve resmi bir dille azarlayalım.Şikayetimizi bildirelim.Ne kadar faydası olacak bilinmez ama hiç yoktan tepkimizi bildirmiş oluruz.Lütfen mesaj atan herkes de aşağıya mesaj attığını söylesin :)

Ve biliyorum ki Anna'yı bekleyerek sinir olan ben yalnız değilim :) :D Lütfen sesimizi ve tepkimizi duyuralım !

boriss

Üye
bence ortak bir metin hazırlamalıyız, en azından kendimizi ifade etme konusunda sıkıntı yaşamayız ve kararlılığımızı göstermiş oluruz ...

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
O kadara gerek yok ama biraz sert biraz tatlı bir dilde bildiremeli...Yani bir elimizle sol kulağını çekip tokatlarken,diğer elimizle de sağ yanağını okşamalı :D :P Bilmem anlatabildim mi ? :D :naughty: :hmmm

najanaja

najanaja

Üye
Allah aşkına gelsin artık şu symbian 3 Anna yazılımı Türkiye'ye. Gerçekten Türkiye bu kadar geri bi ülkemi? Tüm dünya kullanıyor yazılımı biz ise hala boş vaatlerle 3 aydır yazılım bekliyoruz. Tüm dünya kullanırken bize ulaşması gerçekten bu kadar mı zor. İnsanlar beklemekten dolayı nokia dan soğumaya başladı. Artık kesin bi tarih verin ve yayınlayın şu yazılımı. Hergün yazılım kontrol etmekten sıkılmaya başladık.

Walla ben şimdi bu şekilde yazdım biraz yalvarır, biraz sitemkar ve birazda fırça çeker gibi bakalım cewap gelecekmi....

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Ben 13:15 gibi yazdım ama hala tık yok

romaz

romaz

Üye
bizile dalga geçtiğinizi düşündügümüzden dolayı insanların sabrı kalmadı artık ramazan ayında bu yaptıgınız hatırı sayılır bır durum deyıldır biz türk milleti olarak diger avrupalı kıcını silmesini bilniyen insanlardan ne farkımız varda bize her yazılımda zorluk çıkaran türk insanını anlamakta zorluk çekmekteyiz.nokia nın yeni yayınlamış oldugu anna yazılımını dünya da herkeş kullandı vede bize sitem edercesine forumlarımıza yazılar yazan arkadaslar var yok almanya yok belçıka adamlara cevap bile vermek istemiyoruz biran önce anna yazılımını yüklerseniz seviniriz saygılarımızla nokia sevenler........ bende bunu yazdım

mcrunner

mcrunner

Üye
nokia da suç yok gsm operatorleri arıza cıkarmış onu hallediolar konuştum yuz yuze adamlarla

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
PriZm

PriZm

Üye
nokia da suç yok gsm operatorleri arıza cıkarmış onu hallediolar konuştum yuz yuze adamlarla
doğru.annayı uyumlu hale getirmeye çalışıyorlar

ayrıca bırakın bu işleri nokianın bunları dikkate aldığını sanmıyorum

hem annayı bekleyeceğinize 3-5 gün sonra lansmanı olacak olan belleyi bekleyin:)

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
doğru.annayı uyumlu hale getirmeye çalışıyorlar

ayrıca bırakın bu işleri nokianın bunları dikkate aldığını sanmıyorum

hem annayı bekleyeceğinize 3-5 gün sonra lansmanı olacak olan belleyi bekleyin:)

Belle daha dağıtılmadı dünya da Nokia sadece geri sayım başlattı.Ayırca Anna'yı bile bu kadar bekliyorsak Anna için Allah kerim..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
gayet net ve güzel bi msj yazdığımı düşünüyorum bu yüzden içim rahat umarım bi yararı olur =)

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
Sertaç beni de aradı bu hafta gelecek dedi. Ben de inşallah dedim sinirli ve tavırlı bir şekildesonra konuşmayı sonlandırdım.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
nokiada sıkıntı yok arkadaşlar olay Türkiyede bitiyor gsm poeratörleri..

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
    Konu Sahibi
kraldost

kraldost

Üye
hehe ben annayı yükledim üstüne belle yükledim telefon daha acılmadı :))

eerdogan85

eerdogan85

Üye
hehe ben annayı yükledim üstüne belle yükledim telefon daha acılmadı :))

Telefonun "Anna" sını "Belle" din yani :D haha.. Yahu arkadaşlar yeter artık. Bende eski bir nokia kullanıcısı olarak ızdırabınızı anlıyor sizi bu ızdıraptan kurtulmaya nokia yı protesto etmeye davet ediyorum :) İnanın nokia ile bi alıp vermediğim yok desem yalan olur çektiğim çileleri göz önüne alarak nokia ya gıcık oldum ve sizlerin bu sıkıntınızıda görünce yazmadan edemedim :). Neden buradayım diye sorarsanız. Arkadaşın n8 i elimde bende en az sizin kadar bekliyorum nokia nın ANNA sını. Çünkü telefonu benim tavsiyem üzerine aldı arkadaş. Ve pek memnun değil . bi ümit ANNA dan memnun kalır belki de başımın etini yemesinden kurtulurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...