Arkadaşlar ÇOK ACİL Yardım Lütfen Bakın :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bcokmar06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ÇOK ACİL Yardım Lütfen Bakın :(
Merhaba Sayın Maxicep Üyeleri,

Arkadaşlar 1 saat önce yaptığım yükseltme ile ilgili 2 soru sormak istiyorum izniniz olursa :)

1.si Ben sürümü Windows XP'den Vista'ya yükselttim ama açlışta hangisini seçeceğimi soruyor, eski sürümü seçtiğimde bir .dll dosyasının olmadığını söylüyor. Acaba XP'yi (eski sürümü) nasıl kaldırabilirim??

2.si Doğal olarak XP'nin herşeyi D bölümüne aktarılmış "biçimlendirme yapmıyor" bende elimle tek tek siliyim dedim bazılarını silebildim ama çoğunda izin istiyor tabi XP'ye giremediğim için izin mizin veremiyorum :D Acaba D bölümünü direk sıfırlayacak bir şey var mı ?
Lütfen yardım edin :ağlarım:
Hepinize teşekkürler Saygılar,, iyi akşamlar

--------------- Ekleme ---------------

offf bilen yok mu :( :'(

sadep12

sadep12

Üye
Öncelikle arkadaşım yapman gereken Kurulum Cd si bulup kurulum ekranında dediklerini halletmek(Kurulum Cd=Windows Xp-Windows Vista).
Cd takıp bilgisayarı yeniden başlatıcaksın.Gerekli prosedürleri yerine getireceksin.
İlerlerken bir bölüm gelicek;
Bölüm Sil-Bölüm oluştur vs...
Gibisinden Bölüm sil den D: sürücüsünü bulup siliceksin.Eğer tekrar windows xp yükelemek istiyorsan biçimlendir yapıp oraya kurucaksın.
Ama başlangıçta seçenekli gelmemesi için hard diskine tek işletim sistemi yüklemen gerekli.
O yüzden D: sürücüsünü sildiğinde yükleme yapma.Sil sonra bilgisayarı başlat yeniden.Bilgisayar açıldığında bilgisayarıma gir D: sağ tuş özellikler biçimlendir yapman lazım.
Umarım yardımcı olmuşumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt