arkadaslar cihazimdan ne doysa silebiliyorum nede yukleyebiliyorum yardim edin lutfen :( :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cihazimdan ne doysa silebiliyorum nede yukleyebiliyorum yardim edin lutfen :( :(
arkadaslar sorunum neyden kaynaklaniyor bilmiyorum cok arastirdim ama bulamadim hatayi bundan 3 4 gun oncesine kadar gayet iyi calisiyordu cihaz Transmission programiyla film indiriyordum. 4 tane filan indirdim ondan sonra baska bir film indrmeye calistim biraz yukledi birden hata verdi ( unable to continue Read-only folder ) surekli bu uyariyi veriyor. dosya yuklerkende ( read-only folder ) uyarisini veriyor oyun yukleyemiyorum film indiremiyorum virus tarattim 5 adet cikti sildim. ama sorun hala devam ediyor :( :( ayrica sygic haritasida calismiyor bu sorun yuzunden. n900 hafizasi icin, memory card okuyamiyor diye hata verdi :D
Not: sdcard calisiyor yani onda silebiliyorum ve yukleyebiliyorum.

vbektas

Üye
oncelikle gecmis olsun terminali ac

# root
# mount -o remount,rw /media/mmc2 ( veya mmc2 yerine mmcblk0p1 )
# reboot

bu kodlari gir duzelmesse artik bill gates dedigini yaparsin
"sorun kucukse reset at sorun buyukse format at "

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim ama kabul etmedi sorun buyuk sanirim :D :D eger baska yardim gelmezse vanilla format aticam. bu forumda tam detayli anlatan bir konu goremedim normal format yeterli seviyede temizlemiyor root hep dolu kaliyor yine :D bakicam artik sag sola bulurum biryerlerden. :D

mert_1047

mert_1047

Üye
Geçmiş olsun erhan kardeş. Filebox kurulu mu? filebox kuruluysa ayalarda enable root access açık mı açıksa bi dosya silmeye çalış cihazın hafızasından birde öyle dene derim??

kutukak

kutukak

Üye
Büyük sorun format şart :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt