legolas29
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam şöyle ki benim eski bi sony var sony ericcson siz düşünün artık ben bu telefona root oc ne varsa atıyordum sonra bu sene başında i pod touch aldım ios u sevdim ama sıkıntılarını da gördüm.Ama jb zaten root gibi değil ki hocam. Hersürüme gelmiyor gelsede güvenli değil filan diyorlar vs.... dediğiniz gibi android i özgürlüğü yüzünden çok seviyorum ama ios u da performansı çok iyi diye...Mesela benim i pod özellikleri çok düşük gibi dursada hayvan gibi asphalt 8 i tıkır tıkır açıyordu.ama xperia z5 de beni acayip cezbediyor şekil tasarım vs...kararsızımAndroid için root diyorsan, iOS için jailbreak seçeneğini de koyman lazım. Jailbreak kelime anlamı zaten "hapisten kaçış" demek. Her türlü uygulama ve oyunu ücretsiz indirebilirsin. Hatta jailbreaksiz durumdayken bile paralı uygulama ve oyunları yükleyebilirsin. Biraz araştırma yeterli olurTek sıkıntı jailbreakin sonraki iOS sürümlerine gelip gelmeyeceği. Android'in bu konudaki özgürlüğünü zaten biliyorsun.
iPhone yazılımsal olarak sıkıntı yaratmaz, telefonun hiç açılmasa bile Recovery (Kurtarma) Modu ile yazılımı sıfırlayabilirsin. Fakat donanım olarak zarar görürse tamiri çok yüksek tutabilir. Android yazılımsal olarak sıkıntı yaratabilir, cihazlar donanım bakımından zarar görürse telefonuna göre tamir ücreti değişir, genelde uygundur.
Profil fotoğrafın Android, yazdıkların iOS diyor
Ekranı 4k değil hocam o Xperia Z5 premıum ıcın gecerli.Ayrıca sony de tek eksik optik görüntü sabitleyici yokmuş o yüzden biraz da çekiniyorum kamerasındanBence Z5 alsan daha iyi çünkü kamerası bile 6S den güzel ve 4K destekli ekranı ile fu ll hd den öte bir görüntü izlemeni sağlar ve android sürekli gelişen bir işletim sistemi ve kullanıcı kitlesi her geçen dakika artmakta ama karar senin tabi
Uykusuzluktan tam dikkat edemedim Z5 premium sandım neyse eksiklik olarak da her cihazda birtakım eksiklikler olur kimisinde yazılımsal kimisinde donanımsal;karar senin alacağın cihazı iyi seç,bence sony her türlü iphone u ezerHocam şöyle ki benim eski bi sony var sony ericcson siz düşünün artık ben bu telefona root oc ne varsa atıyordum sonra bu sene başında i pod touch aldım ios u sevdim ama sıkıntılarını da gördüm.Ama jb zaten root gibi değil ki hocam. Hersürüme gelmiyor gelsede güvenli değil filan diyorlar vs.... dediğiniz gibi android i özgürlüğü yüzünden çok seviyorum ama ios u da performansı çok iyi diye...Mesela benim i pod özellikleri çok düşük gibi dursada hayvan gibi asphalt 8 i tıkır tıkır açıyordu.ama xperia z5 de beni acayip cezbediyor şekil tasarım vs...kararsızım
Ekranı 4k değil hocam o Xperia Z5 premıum ıcın gecerli.Ayrıca sony de tek eksik optik görüntü sabitleyici yokmuş o yüzden biraz da çekiniyorum kamerasından
Samsung kesinlikle almam hocam arayüzü çok verimsiz ve güncelleme eksiği var telefon 1 yıla köşeye atıyorlar..Bence Z5'i Boşverin S6 Edge Plus veya Note 5'e bakın.
Araştırmalar sonucu htc de belki olabilirdi ama işte z5 en son android kararım hocam.Parmak izi hız işlemci kamera isteklerimi en iyi bu karşılıyor.iOS için jailbreak, Android için root demektir. Şahsi görüşüm Apple'ın jailbreaki yeneceği. Sonraki sürümlerde jailbreak çıkmaz gibime geliyor. Jailbreak iOS'un stabilitesini bir nebze azaltır. Fakat özgürlüğü sağlar.
Android normalde güvenli değil zaten, eğer istediğin her şeyi yüklersen virüs bulaştırma ihtimalin var.
Jailbreak iOS'un güvenliğini azaltır, fakat Eylül'den beri telefonumu jailbreakli kullanıyorum, herhangi bir virüsle karşılaşmadım.
iOS don kullanıcıya hitap ediyor. Android için biraz araştırma şart. Son yazdığın Android bir telefon alacağım diyor.
iPod'un varsa yanına bir Android telefon al derim. Farklı sistemleri bir arada kullanmak bence daha uygun.
Başka Android cihazlar da var, bence listeye onları da ekle.
gt tasarım olarak beğenmedim ve batarya iyi değil sony kadar. parmak izi okuyucu da yok ayrıca. o yüzden elendi baştan xDLG G4'e baktın mı?
hocam tek sıkıntı suan nasıl alacağım. Turkcell den almak istiyorum ama acayip pahalı bakalım nolacakSanırım iOS sever bir Android kullanıcısı olacaksın
LG V10 gayet güzel. Bir göz atmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?