Arkadaşlar Cd rom Kızağını Yerinden Sökebilirmiyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

djserkan37

djserkan37

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Cd rom Kızağını Yerinden Sökebilirmiyiz?
Arkadaşlar CD ROM KIZAĞINI Yerinden Sökebilirmiyiz.Çünkü CD ROM'UN Altı Acayip Bir Şekilde Tozalnmış Bu Tozu Silmem Gerekiyor Bunun İçin CD ROM Kızağını Sökmem Gerekiyor.

arslansem

arslansem

Üye
Mümkündür :)

djserkan37

djserkan37

Üye
    Konu Sahibi
Mümkün Olduğunu Söylediğiniz İçin Teşekkürler Fakat Nasıl Söküleceğini Söylerseniz Sevinirim.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Böyle birşey mümkündür ancak teknik bilgi gerektirir...Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız ve daha önce denemediyseniz , bi teknik servise gösterin...

djserkan37

djserkan37

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilerden Dolayı Teşekkürler...

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
Teşekkürler

yasininyeri

yasininyeri

Üye
kasanın yan kapaklarını çıkarınca sag ve solda cdroma bağlı 4 adaet vida var onları sök daha sonra powersattan gelen ve ide kablosunu cıkar olay tamam akıllılık edip elektirikli süpürge turtma makinayı çöpe atarsın:D

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
ÇÖZÜMÜ BULDUM BEN : ÇAMAŞIR MAKİNESİNE AT KOMPLE YIKANSIN PC TER TEMİZ SIFIR GİBİ OLUR :d:d

djsalih91

djsalih91

Üye
cd rom çok hassas bi alet tek hatanda çöpe atmak durumunda kalırsın daha önceden bilgisayar söktünmü veya elektronik başka aletler tecrüben yoksa hiç uğraşma benim cd romun içinde cd kırılmıştı ben söküp parçaları tek tek çıkarmıştım

Salihyet

Salihyet

Üye
Kardeş önce yanı çıkar, kasanın yan kapağını.. Daha sonra kızağı tutan vidaları sök, akabinde ön bölümü çıkartman gerekecek klipsli ise nazik bir edayla onu da çıkart :) işte bu kadar, cd rom u kendine doğru çek gelir o zaten..

Mebuchadnezzar

Üye
Ağa sırf bu yüzden p3 bilgisayarımi atmadım söktüm taktım bütün parçalarını kurcaladim monitör ve cd rom hariç bütün parçalar bozuldu :d cd romun içini açacaksan parçalara zarar verme bide söktüğün yeri unutma sorun çıkmaz

djserkan37

djserkan37

Üye
    Konu Sahibi
:oke:TEŞEKKÜRLER:oke:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
aç kasayı genelde 4 vida olmaz çünkü onlar hareketli parçlardır ve 4 vida takılmaz harddiskler için de hggeçerli bu vidalarını ve kablolarını sök çıkart sil düşürtmedikçe bişey olmaz

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış.

szr_1907

szr_1907

Üye
arkadaşlar benimde tam aksine kızak yerinden çıktı geri nasıl takarız ?

Üst Alt