Arkadaşlar c7 me format atmak istiyorm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar c7 me format atmak istiyorm
Arkadaşlar kusura bakmayin forumu araştır diyeceksiniz ama bulamadımya Telefondaki hafilarinda C ve E ye nasıl Fortmat atarim oyunlar filan gitsin cünkü iconları yok oyunların boş yere yer kaplıyor.

Konuyu hemen cevap bulursam konuyu kitletecem zaten

catdog136

catdog136

Üye
Hard format açma kapama tuşu+ ses kısma tuşu + kamera tuşu + menü tuşu telefon kapalıyken bunlara bas

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeşim sagol C ve E ye Format atar dımı bu sıfırlanır yanı telefon dımı

catdog136

catdog136

Üye
Evet sıfır olur cihaz..

trontr

Üye
hayır olmaz. Önce e yi biçimlendirmen lazım. Onun bir kodu vardı ama hatırlamıom şimdi

cardinalbeat

cardinalbeat

Üye
Hocam Ovi suite gibi bazı programların telefonundan kalkar ve bazı sorunlar yaşarsın bizzat ben denedim ve başıma geldiği için yardımcı olayım dedim.Catdog arkadaşımızın da dediği bir çeşit format sana iki format çeşiti daha yazayım bunlardan biri Basic yani basit diğeride hard format tır

1 Basic Format:Bu seçenek ROM'dan sadece .ini dosyalarını yükler. Şu şekilde atılır: Telefonun önce yedeklerini al her ihtimale karşı sonra telefonun açıkken şu tuşlamayı yap *#7780#

2 Hard Format: Bu seçenek ise Gene ROM'dan telefonun orjinal işletim sistemini yükler.Fakat bunu yapmadan önce bütün yedeklerini al ve telefonun bataryası olsun.Telefonun açıkken şu tuşlamayı yap *#7370# Ve telefonun ilk aldığın günki gibi olacaktır

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
*#7370# Hard değil Soft formattır . Lütfen yanlış bilgi vermeyelim . Hard format telefonu komple sıfırlar , sadece ana uygulamalar kalır . Mağaza ve haritalar gibi uygulamalar silinir .

cardinalbeat

cardinalbeat

Üye
Emre aydınlatman için teşekkür ederim kaynağı başka bir siteden aldım ve denedim yazdığı kadarı ile arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Rica ederim . Link yasak galiba sil bence .

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
*#7370# Hard değil Soft formattır . Lütfen yanlış bilgi vermeyelim . Hard format telefonu komple sıfırlar , sadece ana uygulamalar kalır . Mağaza ve haritalar gibi uygulamalar silinir .

Kardeşim bunu uyguluyorum eski haline döner inşllah

trontr

Üye
ben 1.2 den anna ya geçerken önce 7370 sonra da tuş kombinasyonu ile yapılanı yapmıştım. Sonra yüklemiştim sorunsuz çalışmıştı. Ama foto müzik ne varsa silio dikkat

cardinalbeat

cardinalbeat

Üye
ben yazdığım her iki şekildede format attım bir sorun cıkmadı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben soft format atınca sılinmedi ama magaza sosyal aglar olsun

----------Eklendi @ 23:15:34 ---------- Yazıldı @ 23:11:47 ----------

ben soft format atınca sılinmedi ama magaza sosyal aglar olsun

ve sadece anna guncellemelerınden servis pack ı yükledim en sonda belleyı çaktım c6 ma

Tuba

Tuba

Üye
konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt