Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar c5510 msn lazım birde oyun tema gbi şeyleri nasıl yuklıycem acil yardım
Sponsorlu Bağlantılar
orhanbaba0470
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar c5510 msn lazım birde oyun tema gbi şeyleri nasıl yuklıycem acil yardım
Msn yi nerden bulabilabilirim c5510 için ve bilgisayardan nasıl yuklerim bu konuda yardım ederseniz sevinirim tsk ederm
aga banada lazim banada atabilirmsn ve gercekten calisiomu yardmci olursan cok makbule gecer
zaqa
Üye
eBuudy denedim oldu
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
hıc ugrasmadan al bu proyu yukle sorunsuz calısır wap.kankamsn.com
cenqizz_0133
Üye
hacı oyun varsa link atın ha
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
alsana kardes bı suru oyun wap.gamejump.com
arda_kırbaç
Üye
hacı tema felan Lazım yah bulan yokmu su telefonuna tema yah nerdede aldık arkadaş
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
kardes malesef samsunglarda kendı temasından baska tema olmaz
maNga06
Üye
Hayır, benim teL samsung c5510 tema indiriLmese de temanı kendin ayarLayabiLiosun.
--------------- Ekleme ---------------
Ama c5510 teLefonLar msn yi destekLemiyo mu.?
Yardımcı oLur musunuz.?
firatulgu
Üye
msn ye ihtiyacım var
samsung c5510
ve flash player
aslanlider
Üye
arkadaşım eğer tema istiyosan şu anda c5510 a göre tema bulunamadı ama jar ve jad oyunların hepsi değil bazıları oluyo çünkü c5510 nun java desteği her şeyi kabul etmiyo gellelim msn ye c5510 a göre şuanlık sadece ebuddy msn programı var tabiki onu istersen al sana linki beğendiysen lütfen teşekkür edin http://www.maxicep.com/s60-messenger-chat-e-mail/ebuddy-mobile-messenger-0-91-0-s60-java-57982.html
mertt89
Üye
fatihin veriği linke tıklıyorum oyujnlar geliyor ama telfda kur deyince gecersiz dosya diyor?