arkadaslar burada nasıl dosya koyup dowloand yapıyorsunuz.......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar burada nasıl dosya koyup dowloand yapıyorsunuz.......
evet arkadaslar burada (maxıcepte)nasıl program koyup sonrada dowloand yapıyorsunuz bana resımlı yada sıralı sekılde anlatabılırmısınız ben yapamıyorum daha dogrusu bılmıyorum ogrenmek ıstıyorum.....

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
aynen arkadaşlar bende bilmiyorum cepten nasıl uygulamayı buraya yüklüyoruz acaba

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
önce programı herhangi bir dosya paylaşım sitesine yükle. Ordan indirme linkini al. Burda (maxicepte) konuyu aç programı tanıt altına da yüklediğin sitedeki indirme linkini yaz. Burda sayfa yöneticileri onu siteye eklenti haline getiriyorlar

AHKE

AHKE

Üye
İndirme linkini nasi alioz

mstf_l

mstf_l

Üye
yukledigin site sana yuklemeden sonra verir

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye

Bu siteye gir dosyayı yükle. Yükleme bittikten sonra indirme linki verir. Onu da burda açtığın konuda verirsin oldu bitti ;)

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar vermış oldugunuz cevaplar ıcın cok tesekkur ederım ama benım aradıgım cevaplar bunlar degıldı bakın sıze bır ornek vereyım bunun gıbı olacak ben nasıl yapacam >>>>www.maxicep.com/s60-3rd-diger-inter...asi-buyrun-arkadaslar-569654.html#post4087453

----------Eklendi @ 13:53:09 ---------- Yazıldı @ 13:51:59 ----------

bunun gıbı yapamıyorum>>>>>Attached: IbbTrafik.jar (281.0 KB
(Kilobyte))

----------Eklendi @ 13:54:57 ---------- Yazıldı @ 13:53:09 ----------

yoksa ben baska sıtede yukleyıp sonrada linki yapıstırmasını bılıyorum o kolay......

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
onu sen yapamazsın site yöneticileri yapabilir

Symbianist

Symbianist

Üye
Ben de başvurdum 1 ay önce ama henüz ses yok. Işin aslına bakarsanız benim için farketmez. Implus kapatmasın yeter

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
yöneticilerin kim olduğunu öğrenip özelden mesaj atarsanız daha çok ilgilenirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt