Kingmortall Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Dha babasi ewe qlmemstr Gökhanin Genişletmek için tıkla ... kurtar beni pınarr
Anıl Umut Emekli Yönetici Ortalamam,75 zayıfım yok.. Belge sınırlı sayıda gelmiş,vermediler bana yahu.. Benim belge çerçeveletme hayalim de bitti.
Ortalamam,75 zayıfım yok.. Belge sınırlı sayıda gelmiş,vermediler bana yahu.. Benim belge çerçeveletme hayalim de bitti.
● aLuvi ● Üye Davut' Alıntı: Gökhan baban birşey derse dersin bu benim hayatım kimse karışamaz... Genişletmek için tıkla ... Böyle diyen genelde herkes kendini çöp toplarken bulmuştur..
Davut' Alıntı: Gökhan baban birşey derse dersin bu benim hayatım kimse karışamaz... Genişletmek için tıkla ... Böyle diyen genelde herkes kendini çöp toplarken bulmuştur..
Kingmortall Üye Konu Sahibi yaw diyecem babam derse bişey neden yüksek not almadın evladım derse bende yükseklik korkum var baba derim taktir teşekkür falanda alıcaktım ama kagıt kalmamış yahu --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Mert'in tsk belqesni alalm seninms qbi kandralm babani? Genişletmek için tıkla ... olur valla ödünç versin bigünlügüne
yaw diyecem babam derse bişey neden yüksek not almadın evladım derse bende yükseklik korkum var baba derim taktir teşekkür falanda alıcaktım ama kagıt kalmamış yahu --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Mert'in tsk belqesni alalm seninms qbi kandralm babani? Genişletmek için tıkla ... olur valla ödünç versin bigünlügüne
● aLuvi ● Üye Aziz' Alıntı: smackdown müsabakası olacak Genişletmek için tıkla ... Acaba kim kimi nakavt edicek kim WWE'den ayrılacak ?
Aziz' Alıntı: smackdown müsabakası olacak Genişletmek için tıkla ... Acaba kim kimi nakavt edicek kim WWE'den ayrılacak ?
Kingmortall Üye Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: öldüm gülmekten Allah kurtarsın Genişletmek için tıkla ... amiiin cümlemizi
minoo Üye Way arkads ya kardsmin karne b.k ama kalayi ben de yedm ii mi yrn snawa qircm moral kalmadi tóbe bsi dcm smdi
Way arkads ya kardsmin karne b.k ama kalayi ben de yedm ii mi yrn snawa qircm moral kalmadi tóbe bsi dcm smdi
Kingmortall Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Way arkads ya kardsmin karne b.k ama kalayi ben de yedm ii mi yrn snawa qircm moral kalmadi tóbe bsi dcm smdi Genişletmek için tıkla ... ne sınavına giricen yahu
minoo' Alıntı: Way arkads ya kardsmin karne b.k ama kalayi ben de yedm ii mi yrn snawa qircm moral kalmadi tóbe bsi dcm smdi Genişletmek için tıkla ... ne sınavına giricen yahu