minoo Üye kingmor' Alıntı: liseyi bitirdinmi canm kardeşim Genişletmek için tıkla ... 2009 mezunuyum canım abim
kingmor' Alıntı: liseyi bitirdinmi canm kardeşim Genişletmek için tıkla ... 2009 mezunuyum canım abim
Kingmortall Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: 2009 mezunuyum canım abim Genişletmek için tıkla ... nasıl oluyo yaw ben 18 yaşındayım lise 3 e geçtim sen mevzun oldun bu işte bişey var ama anlamadım geçmi dogdum acaba geçmi yazıldım
minoo' Alıntı: 2009 mezunuyum canım abim Genişletmek için tıkla ... nasıl oluyo yaw ben 18 yaşındayım lise 3 e geçtim sen mevzun oldun bu işte bişey var ama anlamadım geçmi dogdum acaba geçmi yazıldım
Samsunspor Emekli Yönetici kingmor' Alıntı: nasıl oluyo yaw ben 18 yaşındayım lise 3 e geçtim sen mevzun oldun bu işte bişey var ama anlamadım geçmi dogdum acaba geçmi yazıldım Genişletmek için tıkla ... Gökhan senin durum biraz şüpheLi oLmaya başLadı .. sanki daha evveLden var bi durumLar gibi , he
kingmor' Alıntı: nasıl oluyo yaw ben 18 yaşındayım lise 3 e geçtim sen mevzun oldun bu işte bişey var ama anlamadım geçmi dogdum acaba geçmi yazıldım Genişletmek için tıkla ... Gökhan senin durum biraz şüpheLi oLmaya başLadı .. sanki daha evveLden var bi durumLar gibi , he
Revengeful Emekli Yönetici Pınar senin yaşın uygunda... --------------- Ekleme --------------- bende 18 de mezun olcaum
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Pınar senin yaşın uygunda... --------------- Ekleme --------------- bende 18 de mezun olcaum Genişletmek için tıkla ... ama bn şmdi 18im qeçen sene 17ydim mezun oldm
Revengeful' Alıntı: Pınar senin yaşın uygunda... --------------- Ekleme --------------- bende 18 de mezun olcaum Genişletmek için tıkla ... ama bn şmdi 18im qeçen sene 17ydim mezun oldm
Kingmortall Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: ama bn şmdi 18im qeçen sene 17ydim mezun oldm Genişletmek için tıkla ... nasıl yaa 17dmi mevzun oldun ozaman ben geç okuyorum 1 2 sene arkadan geliyorm
minoo' Alıntı: ama bn şmdi 18im qeçen sene 17ydim mezun oldm Genişletmek için tıkla ... nasıl yaa 17dmi mevzun oldun ozaman ben geç okuyorum 1 2 sene arkadan geliyorm
minoo Üye kingmor' Alıntı: nasıl yaa 17dmi mevzun oldun ozaman ben geç okuyorum 1 2 sene arkadan geliyorm Genişletmek için tıkla ... aynen bn 91'in aralık ayı 1yıl da erken qttim okula
kingmor' Alıntı: nasıl yaa 17dmi mevzun oldun ozaman ben geç okuyorum 1 2 sene arkadan geliyorm Genişletmek için tıkla ... aynen bn 91'in aralık ayı 1yıl da erken qttim okula
teomaniaa Üye Anıl Umut' Alıntı: 5 senelik lise hayatımda ilk defa belge veriyorlar Çok duygulandım,teşekkür belgesi ne demek.. Bırak kalacak yer aramayı,babam evi bile verir Genişletmek için tıkla ... Aynen banada yaa bu sene ilk defa belge aldım lise hayatım boyunca son gittilik teşekkürü aldım
Anıl Umut' Alıntı: 5 senelik lise hayatımda ilk defa belge veriyorlar Çok duygulandım,teşekkür belgesi ne demek.. Bırak kalacak yer aramayı,babam evi bile verir Genişletmek için tıkla ... Aynen banada yaa bu sene ilk defa belge aldım lise hayatım boyunca son gittilik teşekkürü aldım
Kingmortall Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: senin bişeyin düzgün olsa şaşardım Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall Üye Konu Sahibi ΛKƧİ;2405617' Alıntı: qazan mubarek olsun ewladım Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hee gökhan bişe oldumu xD Genişletmek için tıkla ... yok valla usta şimdilik sakin
ΛKƧİ;2405617' Alıntı: qazan mubarek olsun ewladım Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hee gökhan bişe oldumu xD Genişletmek için tıkla ... yok valla usta şimdilik sakin