Arkadaslar bu usb on the go kablosunu nerden bulabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ss06

ss06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu usb on the go kablosunu nerden bulabilirim
Evet arkadaslar bu symbian 3 cıhazları usb flash bellegi falan destekliyor bunu hepimiz biliyoruz ama ben bu kabloyu bulamadım bir türlü nerden bulabilecegimizi bilen bi arkadas varsa yazabilirmi ankarada olursa beni çok memnun olurum saygılar simdiden teşekkürler...:megafon:

esatgelmedi

Üye
symbian 3 cıhazlarının tamamı usb on the go desteklemez bu özellik n8' e has bir özellik bildiğim kadarıyla. eğer n8 için arıyorsan kutusundan çıkıyor. eğer kutusuz almışsan serviste bulabilirsin bence.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
hepsi desteklio n8e has bir ozellik deil ben kucuk bi telefoncuya girdim varmi dedim adam n8 inkini verdi ama benim kullandigm flahi tanimadi telefon bende geri verdim ama desteklio normalde .ssece benim flashi tanimadi die geri verdim

ss06

ss06

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaslar ama nokıa ya gore c7 falan destekliyor benim kullandıgım telde C7 ama ben nereye sorduysam yok dıyo

--------------- Ekleme ---------------

yahu arkadaslar bu kabloyu kullnan yokmu hic yokmu bana yardım edecek

Utku

Utku

Üye
nokia shop ta satılıyor

maktama

maktama

Üye
Sagolun arkadaslar ama nokıa ya gore c7 falan destekliyor benim kullandıgım telde C7 ama ben nereye sorduysam yok dıyo

--------------- Ekleme ---------------

yahu arkadaslar bu kabloyu kullnan yokmu hic yokmu bana yardım edecek
c7'lerin yanında usb OTG kablosu gelmiyor. Ama istersen biraz uğraşla bunu sen de yapabilirsin. Yurtdışı forumlarda normal usb kablosunun telefon ucu tarafını açıp küçük bir lehim olayıyla o kablonun usb OTG destekler hale getirildiğini okudum. Sonrasında tek yapman gereken iki tarafı dişi usb kablo bulmak, onu da bulamazsan adamlar onu da halletmiş rj-45 to rj-45 birleştiricisiyle, iki dişi uç alıp bununla bağlanıtı sağlamış. İstersen burdan anlatayım sana ama resim yok ne yazık ki. Kendim uyguladığım bir şey değil sadece çevirisini yazıcam buraya, ama görünüşe göre başarılı olmuş.

Utku

Utku

Üye
c7'lerin yanında usb OTG kablosu gelmiyor. Ama istersen biraz uğraşla bunu sen de yapabilirsin. Yurtdışı forumlarda normal usb kablosunun telefon ucu tarafını açıp küçük bir lehim olayıyla o kablonun usb OTG destekler hale getirildiğini okudum. Sonrasında tek yapman gereken iki tarafı dişi usb kablo bulmak, onu da bulamazsan adamlar onu da halletmiş rj-45 to rj-45 birleştiricisiyle, iki dişi uç alıp bununla bağlanıtı sağlamış. İstersen burdan anlatayım sana ama resim yok ne yazık ki. Kendim uyguladığım bir şey değil sadece çevirisini yazıcam buraya, ama görünüşe göre başarılı olmuş.
hazırı varken uğraşmaya ne gerek var:aha:

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
c7 destekliyor. kutu içeriğinde yok sadece.
nokia shopta bulursun yalnız pahalıdır 25 lira gibi. o kadar verilmez. yan sanayi ülkemizde bulamadım,bulursan banada haber ver.

yurtdışı çin sitelerinde 5-10 dolardan daha aşağıda bulabilirsin.

Utku

Utku

Üye
5-6 telefoncuya sorsun bulurrr:oke:

maktama

maktama

Üye
c7 destekliyor. kutu içeriğinde yok sadece.
nokia shopta bulursun yalnız pahalıdır 25 lira gibi. o kadar verilmez. yan sanayi ülkemizde bulamadım,bulursan banada haber ver.

yurtdışı çin sitelerinde 5-10 dolardan daha aşağıda bulabilirsin.
normal data kablosunun yan sanayisi var mı?! Ondan bir tane alın eğer ucuzsa, kablonun telefon tarafındaki usb ucunun plastik kısmını sıyırın, 5 pin görüceksiniz, biri açıkta olucak(id pin), o açıkta olan pini topraklarsanız( siyah kablo ile) usb OTG desteği kazanır kablo. lehiminizi yapıp o kısmı tekrar kapatın bantla. Şimdi tek yapmanız gereken dişi-dişi usb kablo bulmak ya da iki dişi usb uç bulup birleştirmek. Bu kadar basit aslında anlatılana göre. Yapıp yapmamak size kalmış. Ben denemedim.
Anlatımın orjinal linki:

ss06

ss06

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaslar cok cok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için

mozerto

mozerto

Üye
Bulmak kolay değil arkadaslar
hiçbir nokia shop'ta da yok ne yazık ki... :(

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bende çok aradım maalesef bulamadım arkadaşlar.

ss06

ss06

Üye
    Konu Sahibi
İşte nokıanın bu huyunu sewmıyorum bi icat cıkartıyo kullanamıyorsun arkadaslarım bana soruyor neden nokıa telefon kullanıpta nokıayı sewmıyorsun die bu yuzden işte ben nokıayı sewmıyorum symbianı seviyorum ama bu nokıaya deli oluyorum tamam anlarım belkı biraz daha kar elde etmek için usb otg kablosunu koymadın kutuya e neden satmıyorsun neden satışına destek vermiyorsun üretmiyorsun ürettirmiyorsun :-@ :-@

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
orjinal ürün elimde var. kutulu,kutuyu açan ilk siz olacaksınız.
isteyene temin ederim.30tl son fiyat ve orjinaldir. yan sanayi değildir.

detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz. kargo ücreti alıcıya aittir.
referans sorun olmaz.kurumsal eposta kimliğim ile güvence sağlayabilirim. maksat herkesin işi görülsün

Jomolocco

Jomolocco

Üye
orjinal ürün elimde var. kutulu,kutuyu açan ilk siz olacaksınız.
isteyene temin ederim.30tl son fiyat ve orjinaldir. yan sanayi değildir.

detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz. kargo ücreti alıcıya aittir.
referans sorun olmaz.kurumsal eposta kimliğim ile güvence sağlayabilirim. maksat herkesin işi görülsün

nerde oturuyorsun ve kabloyu nerden elde ettin

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
şuan için ankarada ikamet ediyorum,işim gereği. sık sık giriş yaparım.senin için gerekli mi kablo ?

elimde istediğiniz kadar var. tek bi tane satın amadım yani. siz kaç tane isterseniz kabloyu size temin ederim. dediğim gibi orjinal ürün , orjinal kutusundadır. ilk açan siz olursunuz.

AмσηR@

AмσηR@

Üye
tam olarak emin olamadım ama

ORJINAL NOKIA CA-157 micro USB otg USB

aranan ürün buysa, bir alış veriş sitesinde satılıyor 15 tl + kargo vs.
google_dan aratın bi sizde bakin. umarım işe yarar.

gavvas

Üye
sahibinden.com da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt