Arkadaşlar bu tablet nasil sizce

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu tablet nasil sizce

BU NASIL Bİ LİNK ARKADAŞ :d BİŞİ SORCAM BEYLER ANLAYANLAR CVP YAZSIN BU TABLETTEKI EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ NASIL BU İŞLEMCİ CİFT CEKİRDEKMİ BİDE A9 RK3066 İLE PERFORMANS FARKI NE KADARDIR SİZCE ŞİMDİDEN TŞKKRLER.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
alırsın donar kasar takılır hiç birşey yapamazsn.. bizdede var 2-3 tane dandik tablet iğrenc ötesi sakın sakın tavsiye etmem.. 100 lirada vermem böyle tabletlere..

Lohengram

Lohengram

Üye
Mobee tabletleri şimdiye kadar gördüğüm ürünleri sorun çıkarmamıştır.Fakat Mobee'nin daha üst modellerine bakabilirsin,ben kullandım arkadaşta hiç sorun çıkarmıyor dokunmatiği falan yağ gibi.

muratvemine

muratvemine

Üye
Bence şu ürünü al 2 çekirdekli;

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 400tlye kadar tablette bütcem var bu 9inc cıft cekırdek oldugundan fiyatıda iyiymiş onan yazmıstım 400tlye onerınızvarmı tblet cıft cekırdek ekrankartı 4 cekrdekli 10inch 9.7de olabilir sarjı 6-8 saat arası giden varsa ltfn yazın sagolun.D

bloorsht1

Üye
Kardes 500 tln8n altinda adam gibi tablet yok piyasada alirdin hep sorun olur. Bütçeni bira daha zorla

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
500tl hangi tablet pc onerindir kardeş online sitelerden almam gold fln filan ordan alirim giderek

fnldstntn

Üye
Çin malı tabletlere pek bulaşma derim...merağını giderirsin fakat uzun süreli kullanımda tabletten nefret edersin...Tavsiyem biraz daha para biriktirip nexuz 7 al...

bloorsht1

Üye
Bende nexus 7 onerecekt8m.internrtte 450ye bile var goldda da 550 yi geçmez

memolim83

memolim83

Üye
polypad 7508 veya 7708 bak ips ekran 1.5 ghz çift işlemci 1 gb ram 1280*800 çözünürlük ekran kibar cebe sığar android 4.1 serviside var veya 8208 bu 8 inç yalnız