arkadaşlar bu soru size garip gelebilir ama bi bakın ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu soru size garip gelebilir ama bi bakın ?
arkadaşlar bişey dikkatımı çekti vodafone hat ile şarj çabuk bitiyor 1 gün bile gitmiyor türkcell hattımı taktıgım zaman 2 3 gün gidiyor bunu açıklayabilecek olan varmı vodafone hattımı c6 01 e taktıgım zaman şarj 1 gün gitmiyor ama türkcel i taktıgımda şarj 2 3 gün rahat gidiyor varmı bunu açıklayacak vatandaş :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
internet durumu var mı birde çekme nedeniyle olabilir o diyelim vodafone 3g destekliyor orda ama az çekiyor cihaz sürekli çekim kaybına uğruyor ama turkcell orda 2.5g kullanıyor ve tam çekiyor sorun olmuyor neden bu bence

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Jerkez38

Jerkez38

Üye
@Uruloki'ye katılıyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
internet durumu var mı birde çekme nedeniyle olabilir o diyelim vodafone 3g destekliyor orda ama az çekiyor cihaz sürekli çekim kaybına uğruyor ama turkcell orda 2.5g kullanıyor ve tam çekiyor sorun olmuyor neden bu bence

ikiside 3.5g ve f ull çekiyor :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
hmmm peki interneti yani hat üzerinden hangisinde kullanıyorsun yani kullanıyor musun ve ya hangisinde çok konuşuyor mesaj çekiyorsun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
hmmm peki interneti yani hat üzerinden hangisinde kullanıyorsun yani kullanıyor musun ve ya hangisinde çok konuşuyor mesaj çekiyorsun

vodafonu internet için kullanıyorum zaten 10 tl yüklüyorum 8 tl internete gidiyor ondan olabilirmi acaba ama sürekli internete girmiyorum arada bi giriyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
peki ayarlarda internet için yalnızca ana şebeke ve ya otomatik yazıyor mu yani sen girmeyebilirsin fakat cihaz sürekli nete bağlı olabilir

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
peki ayarlarda internet için yalnızca ana şebeke ve ya otomatik yazıyor mu yani sen girmeyebilirsin fakat cihaz sürekli nete bağlı olabilir

evet bağzen bağlı kalıyor ama gördügüm zaman hemen bağlantıyı kesiyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
hmm ama cihaz kilitli diyelim ve bağlantı otomatikde hiçbir şeye girmesende cihaz kendi nete giriyor garip bir şekilde belle de bu yok aslında ama c6-01 için de yok belle şimdilik yani büyük ihtimalle netten kaynaklı bir durum

omer.1310

omer.1310

Üye
benim bildiğim internet kullanımı daha fazla şarj yiyiyo sende vodafone yi internet için kullanıyorum diyosun dolayısıyla turkcell taktığındakinden daha çok şarj harcıyosun sebebi bu olabilir bence:)

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede aynı drum avea yı takıyom sıkıntı yok vodofoneyi takıyom jarjı emiyir :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt