Anil-D
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar nokia devri bitti bakın çok açık söylüyorum telefondan anlıyan nokia almazkamerası için hariç tabi
nokia kullanıcılarına Allah başka dert vermesin diyorum
suanki tarayıcıdan memnun olan arkadaşlar, hani bi güncelleme çıkarsa(ki çıkacağına ihtimal dahi vermiyorum) gelen güncellemeyi kurmasınlarne kadar saçma olur demi, ilk sizler kurarsiniz Elbette. Olanla niye yetinesiniz en iyisi daha iyisini istersiniz. E bizler nokiadan birşeyler isteyince olan neyinize yetmiyor derken az kafa yorarak birşeyler yazin bence . Bin küsur telefona para vereceksin. Sonra nokia ne verirse diye ağzına bakacaksin, padişahim çok yasa zaten Bu zihniyet değil mı nokiayi böyle yapan.
Birileri diyo memnun kalmıyorsan sat, c7 ilk nesil kaç tl ye alıcı bulur. Bir keresine öylesine sordum valla , adamın verdiği cevap Aynen diyorum"devir samsung devri nokia almıyoruz, alsam satamam" Aynen cevap böyle. 820 tl verip, 200-300 arası fiyata satacaksin üzerine bin tl vereceksin yeni telefon alacaksınkusura bakmayın o kadar zengin değiliz.bir telefon alıp 4-5 yıl kullananlardaniz.
S4 mini aldim fotograf cekmek keyif vermeye basladi valla c601 ile foto cektigimi saniyormusum
S4 mini aldim fotograf cekmek keyif vermeye basladi valla c601 ile foto cektigimi saniyormusum
Hayırlı olsun yeni telefonun dostum. Nokiayı bıraktın mı ? yoksa
evet dostum android aldı sıra bizde
Hayırlı olsun yeni telefonun dostum. Nokiayı bıraktın mı ? yoksa
evet dostum android aldı sıra bizde
Tesekkurler dostum ozgurlugun tadini cikartiyorum bence imkaniniz varsa vakit kaybetmeyin valla nokiada gecen zaman kaybedilmis zamandir ki bunu ben bile soyluyorsam artik gerisini siz düşünün
Tesekkurler dostum ozgurlugun tadini cikartiyorum bence imkaniniz varsa vakit kaybetmeyin valla nokiada gecen zaman kaybedilmis zamandir ki bunu ben bile soyluyorsam artik gerisini siz düşünün
darısı başına dostumben zaten android kullanıyorum. Nokia kaldı elimde
biraz daha beklemek istiyorum s5 diye çıkarsa belki onu alırım
şaka şakakışın 2 adet s4 alabilirim çünkü ben ne kullanırsam kardeşim de aynı telefonu kullanıyor biraz daha para biriktirem
Para birikirmi dostum kredi karti edin birsekilde borç yiğidin kamçısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?