arkadaşlar bu nokiayı aradım

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
ben tarayıcı ile video player dondugunu bilsem almazdım

video playerin donması videolar hafıza kartına yüklenmişse vede hafıza kartı kaliteli değilse ondan olur bence.tarayıcı zaten en büyük sorun.yakında lumia ya terfi edince anca geçer bu sıkıntı

dostum nokia 700 aldim iki hfta once tarayici iyi 1.5 gb lik hd filmi donmadan izliyorum youtube da hq hd videoda donmuyor ki guncelleme guncelleme diyosunuz da cogu androidden daha stabil belle ki cfw bile kullanmiyorum 450 -500 arasi cogu telden daha hizli tek sorun oyunlar cikmio 1.3 islemcisi oldugu halde onun sbebide android ve ios populer olmasi toplumda bir statu cart curtu olmasi eger belle populer olsa cogu oyunu daha da stabil oynardik.sizin sizlanmaniz da bu zaten herkes android ios biz symbian istemiyosan birak

olum napcan zate kendi tarayıcısı opera kullan ayrıca kendi tarayıcısı bundan ileriye gitmez arm seviyesinden kaynaklı oldugunu dusunuyorum cunku flashın bir cok site de yetersiz kalıyor

genellikle 1. nesillerin tarayıcıları sorunlu..2. nesillerin donanım daha yüksek olduğundan herhalde tarayıcı problemleri yok

magnumxx

Üye
şu bahsedilen güncelleme nedense bir türlü gelemedi, ben açıkçası geleceğinide zannetmiyorum

MaxipmaN

Üye
tarayıcıdan girince video donuyordur anıl ondan bahsediyor olmalı

Plesk234

Üye
1Sene boyunca symbianla uraştım Hep 1 güncelleme gelsn diye bkledik.En sonunda Wp8 geçtm

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

symbian Kurtlar vadisi gibi zamanında güzeldi şimdi cılkı çıktı
zaman ios ve android zamanı

telefonların tarayıcı dışında hiçbir sorunu yok. Hatta bazı konularda diğer sistemlerden daha iyi. En önemli sorun büyük uygulama şirketlerinin symbiana kendi uygulamalarını yazmaması.. İnstagram, tango vs.vs.vs

- - - Eklendi - - -

çok mu zor? Deil, onlar için çok basit ama sorun ne anlamıyorum bi türlü nokia desteğini kestiyse kesti o kadar kullanıcı var.

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
zaten telefon olarak ilk ben 5800 istiyodum teknosadaki adam onlar durduruldu dedi x3 veriyodu 800 6 kapakla babam saglam olsun dedi c6 01 aldık o zamanlar yoksa tarayıcı ve video player dondugunu yada maxiceple o zaman tanışsaydım öneri alırdım o zaman nokia nokia alcam diye tutturmuştum 3 sene oldu nerdeyse

Benim de bundan sonra tercihim iphone olacak muhtemelen..c6-01den sonra bi 4s paklar beni

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonun haberi gelse diye bekliyorum haber gelsin anında satıcam

achambo

Üye
anıl güncelleme ne zamanymış öğrenebildin mi

suanki tarayıcıdan memnun olan arkadaşlar, hani bi güncelleme çıkarsa(ki çıkacağına ihtimal dahi vermiyorum) gelen güncellemeyi kurmasınlar ne kadar saçma olur demi, ilk sizler kurarsiniz Elbette. Olanla niye yetinesiniz en iyisi daha iyisini istersiniz. E bizler nokiadan birşeyler isteyince olan neyinize yetmiyor derken az kafa yorarak birşeyler yazin bence . Bin küsur telefona para vereceksin. Sonra nokia ne verirse diye ağzına bakacaksin, padişahim çok yasa zaten Bu zihniyet değil mı nokiayi böyle yapan.
Birileri diyo memnun kalmıyorsan sat, c7 ilk nesil kaç tl ye alıcı bulur. Bir keresine öylesine sordum valla , adamın verdiği cevap Aynen diyorum"devir samsung devri nokia almıyoruz, alsam satamam" Aynen cevap böyle. 820 tl verip, 200-300 arası fiyata satacaksin üzerine bin tl vereceksin yeni telefon alacaksın kusura bakmayın o kadar zengin değiliz.bir telefon alıp 4-5 yıl kullananlardaniz.

achambo

Üye

Vazgeçemem NOKİA'dan. Gidip Çin malı gibi Samsung mu aliyim. Windows Phone Güncelleme ile hataları gideriyor ve 8.1 İle Tüm hatalar giderilecek

biz de symbianda bekliyoduk çok şey

çin malı dediğin telefondan babamda var ve çok da güzel bu arada benim telefon da çin malı(E7)