Arkadaşlar Bu Durum Benim Için Önemli Kendimi Öldürecek Duruma Geldim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOZKURT_OGUZ

BOZKURT_OGUZ

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bu Durum Benim Için Önemli Kendimi Öldürecek Duruma Geldim...
Arkadaşlar Ben Öyle Bir PC Bağımlısı Oldumki ayrılamıyorum. Eskiden Arkadaşlarımla Falan Gezerdim Birşeyler Yapardım. Şimdi Onları Yapamıyorum. Kızlarla Konuşamıyorum.

Asosyal Oldum Böyle Devam Ediyor Durumum Çekin Kurtarın Şu Sanal Alemden Beni :(

Kendimi Öldürecem Neredeyse..

Arkadaş Ortamı Yapmaya Çalışıyorum Arkadaşlarım Benden Uzaklaşıyor..
Kızlarla Arkadaşlık Yapacam Kızla Üff Git Be Salak Tipsiz Gibi Kelimeler Konuşuyorlar..

Bir Arkadaşım var hergün kızlarla neler yaptığını anlatıyor bende onu mal gibi dinliyorum..
Lan Acaba Ben Ruhmuyum Neyim Diyorum Kendi Kendime :agla2:

YARDIM EDİN KARDEŞLERİM :agla2:

ZAMANINIZI AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..

1996yb

Üye
kardeş tiple alakası yok bu devirde tipe deil mangıra bakıyorlar sen en iyisi pcden kurtulmak için android li bir tel al bende metin2 bağımlısıydım sonra galaxy note aldım şuan xbox360 kullanıyorum pcyi bıraktım hatta şuan yazdıklarımı telle yazdım umarım yardımcı olmuşumdur.

Invoke

Invoke

Üye
Öldürme bence.takıl işte sağda solda arkadaşlarınla pcden kalk bu kadar basit.

yusufhaha

Üye
eline bir balyoz al ve o pc parçala biraz ortamlara ak. arkadaşların varsa onlarla takıl. gez dolaş. baktın olmuyor psikologa git seni en iyi o anlar. bu gibi olaylar tipik şeyler senini gibi binlerce genc var. kafanı takma gez dolaş

fatih165

fatih165

Üye
madem a sosyal oldun pcden kurtulamiyorsun o zamn bunu farkli bi sekilde degerlendirebilirsin arkadaslarinin ilgisini cekmek yeni kiz arkadasi edinebilmek icin mesela baska pc ye baglanmayi öğrenebilirsin bu çogu insan icin farkli ve ilgi cekici bir konudur.Bu şekilde arkadaşlarına kendini gösterebilirsin belli bi havan olur... Nasıl öğrenicem bunu dersen sanatavsiyem bu siteye bak hertürlü bilgi mevcut bu konuda...

0MG90

0MG90

Üye
madem a sosyal oldun pcden kurtulamiyorsun o zamn bunu farkli bi sekilde degerlendirebilirsin arkadaslarinin ilgisini cekmek yeni kiz arkadasi edinebilmek icin mesela baska pc ye baglanmayi öğrenebilirsin bu çogu insan icin farkli ve ilgi cekici bir konudur.Bu şekilde arkadaşlarına kendini gösterebilirsin belli bi havan olur... Nasıl öğrenicem bunu dersen sanatavsiyem bu siteye bak hertürlü bilgi mevcut bu konuda...

1 her konuya bu sitenin tanıtımını atıyorsun
2 attığın site de açılmıyor zaten

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
alyuz41

alyuz41

Üye
Bilgisayar başında oturmaktan şiştin tabii. Dışarıya çık kendine bir spor merkezi bul. Öncelikle oraya git gerçekten orada sosyal birşeyler yapmak seni hem psikolojik açıdan hemde fiziki açıdan geliştirecektir. Kendine güvenin gelecektir. Saçına başına özen göster bırak bilgisayarı yıllarca oyun oynadıkta ne oldu yani? Şu anda üşendiğin her şeyi yaparsan tekrar eski günlerine dönebilirsin yeğen.

1996yb

Üye
Zaten kimse dayanamaz okadar oynamaya mutlaka patlak verir biyerden onun için başka işlere bak geçmiş olsun.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yasin ilerledikce atlatirsin merak etme. Veya baska bir ugras bulunca onlari gozun bile gormez.

ozakin70

ozakin70

Üye
Kitap oku...
Biraz ilginc gelebilir ama bende ise yariyor;)

1996yb

Üye
Bence tip önemli tipin yoksa bu devirde işin bitti tipin olmassa paran olcak oda olmassa yaşama bence diyerleri paso fiso

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Bence tip önemli tipin yoksa bu devirde işin bitti tipin olmassa paran olcak oda olmassa yaşama bence diyerleri paso fiso
Yaa ne güzel moral :/ ya adamin tipide parasida yoksa ? adama resmen git intihar et diosun... cIk CIK CIK

1996yb

Üye
Dost acı söyler acı ama gerçek.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sanal alemden kurtulmak için sanaldan yardım istemek biraz ilginç :hmmm

sigara içen birinden sigarayı bırakmak için yardım almak gibi, sana bir sürü nasihat eder ardından paketi uzatıp yak birtane der...
bu siteye acilen beğenme veya engelle butonu şart oldu :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Bilişim Profesörü
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Madem pc yi bırakamıyon çağa yak uydur. Günümüz gençleri hep twitter,facebook. Sen de sosyal medyayı takip et biraz, ayrıca intihar etmene gerek yok ben de geçen yıl öyledim :(
sanal alemden kurtulmak için sanaldan yardım istemek biraz ilginç :hmmm

sigara içen birinden sigarayı bırakmak için yardım almak gibi, sana bir sürü nasihat eder ardından paketi uzatıp yak birtane der...
bu siteye acilen beğenme veya engelle butonu şart oldu :D
+1 :oke:

fuko08

fuko08

Üye
12. Sınıfa gel bağımlılık filan kalmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Bu nasıl bi kafadır arkadaş. Her şey tip ya da para değil. Bazen insanın bir tek lafı bile yeter.Gönlüğünün güzellği bile.Ama evet bu devirde para ve tip öenmli mi. Önemli. Ama bnlar olmadan da birine aşık olup,bir kızla çıkabilirsin. Yani parayla tip yoksa at kendini köprüden aşağı demenin bir mantığı yok. Neyse konuyu çok dağıtmayayım. Ama cevap yazmadan da duramadım :oke:
12. Sınıfa gel bağımlılık filan kalmaz :)
:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...