arkadaslar bir yardımınız dokunursa sevinirim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pederr

pederr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bir yardımınız dokunursa sevinirim...
beyler bende nokia 5800 xm var ve ben bu telefonu satıp sony ericson xperi x10 mini pro almayı dusunuyorum sizce iyimi yaparım kötümü ban getirileri ne olur küçük kibar bişeye bnziyor veilk efa androit kulancam benim iin sıkıntı olurmu sizinde fikirlerinizi ögrenmek istedim yoksa baska tavsiye edeceginiz bir telefon varmı fiyat uçuk olmasın benim limitim belli en fazla 650-700 civarı bunu satam ustune koyup alcam yardım edermisiniz yoksa satmayim bu kalsinmi ama bundanda cok sıkıldım itiyo artık beni elime almak istemiyorum:)

konu yersiz oldumu bilmem ama bir tek burasi vr telefo bolumune yazsam tamam herkez övecek ama özeliklerini iliyorum bna kulanış açısından yardım lazım

nexpow

nexpow

Üye
x10 güzel ayrıca galaxy s ,s2 bunlarada bakabilirsin ucuz olsun diyosan galaxy ace gio fit de var

61semih

61semih

Üye
galaxy gio yu tek gecerım butceyı 750 tl ye yukseltebılırım dıyorsan galaxy ace de olabılır otekılerı dusunme bıle bence.ha dıyorsankı 1000 tl butceytı zorlarım galaxy s ılk tercıhın olmalı.ama gıo nun fıyatı 500 tl ve galaxy s e taş cıkarır. aklında olsun bu telefonlar ve kesınlıkel android i onerırım

berkcombil

Üye
Arkadaş Gio kullandığından telefonunu yerlere göklere sığdıramamış,Galaxy S'e bile taş çıkarırmış:d:Sağlam bir Android cihaz,Symbian'dan sonra sizi resmen uçurur:eheFakat genellikle üst seviye Androidlere göz gezdirdiğimden bütçenize uygun şu iyidir bu iyidir ne desem yalan olur.Ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla Galaxy Ace alanlar cihazlarından fazlasıyla memnunlar.Ace üzerine yoğunlaşmanızı öneririm:oke:

pederr

pederr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız için teşekür ederim düşündüm sony alcam samsungu da sevmiyorum sonyi seçmemin nedeni klavyesinin olmasıydı çünki deli gibi mesaj yazanlardan biriyim kullanım açısından videolarına ws baktı ve bütün işimi görecegini düşünüyorum yani artık nokia sıktı hep aynı işletm sistemi aynı şeyler ve yavaşlıktan şikayetçiyim teşekkür ederim tekrar

AYNA

AYNA

Üye
x10 minisini kurcaladım ben çok ufak geldi bana şahsen mesaj yazmayıda denedim ufak olduğu için rahat yazamadım malesef.bende çok mesajlaşan birisiyim ve galaxy aceyide kurcaladım onunla çok rahat yazdım mesajı dokunmatik algılaması çok güzeldi..
ben sana aceyi öneririm o fiyata..

belferkay

Üye
700 lira halihazırda bütcen varsa 5800'ı 200 tl ye elden cıkarabilirsin temizse. eder 900 e bi 100 de kendini sıkarak ekledin mi galaxy s hayırlı uğurlu olsun :)

Εthnic

Εthnic

Üye
1000 tl = glaxy s
700 tl = galaxy ace
500 = galaxy gio
bence bu butcelerle alinabilecek en iyi telefonlar..

nexpow

nexpow

Üye
bende samsung sevmezdim ama kullandıktan sonra düşüncelerim degişti eski telefonları kötü oldugundan bu düşünceye varıyoruz sanırım

fireman87

fireman87

Üye
Şu an 802 tl fiyatı olan optimus black'i tavsiye ederim sana.. Ben almaya gidiyorum bile :ehe

turko9999

turko9999

Üye
desire hd derim :D

technoblue

technoblue

Üye
@dolgona en iyi smartphone adaylarından birini tavsiye etmiş. 800 tl çok iyi optimus black gibi bir smartphone için. nova display erkan, 2mp ön kamera, wifi direct ve uzaktan yardım özellikleri dikkat çekiyor. android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor. uzun lafın kısası istediği modellerin hiç birinden eksiği yok oldukça fazlası var. bence kampanya bitmeden 800 tl fiyatı varken bi göz atmalısın.

seriously1986

Üye
iyi bir temizlik isstiyorsan ace kullanmalsıın :D :P
tam 1 ay araştırdım ve 3 gundur kullanıyorum... bende onceden 5800 kullanıcısydım ama sunuda belırtmek ısterım kı

5800 dakı o kulaklgın kulanıslıgı o mp3 dınleme keyfını kesınlıkle ace de bulamazsın!!!!!
ama yok ben o kulaklıgı acede kullanırı mdıyorsan bılemem :D :D ne akdar verımlı olur zaten fonksıyonları calışmaz herhalde :D :D

sonuc olarak demem okı su ana pıyasada 670 tl cıvarına ace alınabılır...

ve mesaj yazmak ısteyenler ace mesaj yazmanıza gerek yok sız soyleyın o yazar :P

sivasinkartali

sivasinkartali

Üye
arkadaşlar samsunga karsıydım ama arastır galaxy ace aldım. cok memnumun iyi oldu cok da iyi oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt