pederr
Üye
arkadaslar bir yardımınız dokunursa sevinirim...
beyler bende nokia 5800 xm var ve ben bu telefonu satıp sony ericson xperi x10 mini pro almayı dusunuyorum sizce iyimi yaparım kötümü ban getirileri ne olur küçük kibar bişeye bnziyor veilk efa androit kulancam benim iin sıkıntı olurmu sizinde fikirlerinizi ögrenmek istedim yoksa baska tavsiye edeceginiz bir telefon varmı fiyat uçuk olmasın benim limitim belli en fazla 650-700 civarı bunu satam ustune koyup alcam yardım edermisiniz yoksa satmayim bu kalsinmi ama bundanda cok sıkıldım itiyo artık beni elime almak istemiyorum
konu yersiz oldumu bilmem ama bir tek burasi vr telefo bolumune yazsam tamam herkez övecek ama özeliklerini iliyorum bna kulanış açısından yardım lazım

konu yersiz oldumu bilmem ama bir tek burasi vr telefo bolumune yazsam tamam herkez övecek ama özeliklerini iliyorum bna kulanış açısından yardım lazım
Sağlam bir Android cihaz,Symbian'dan sonra sizi resmen uçurur
Fakat genellikle üst seviye Androidlere göz gezdirdiğimden bütçenize uygun şu iyidir bu iyidir ne desem yalan olur.Ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla Galaxy Ace alanlar cihazlarından fazlasıyla memnunlar.Ace üzerine yoğunlaşmanızı öneririm