arkadaşlar bir yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

dj fırat

dj fırat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir yardım edin
arkadaşlar bilindik üzere telefonum Galaxy ace bu telefondan çok çektim yardım edin bana telefonun şimdiki sorunu telefon ana sayfa yanıt vermiyor hatası veriyo sürekli imei klonlu olduğu için güncelleme yapamıyom tele hard format atabilir miyim nokia gibi kısa bir yöntem ile ve bu bana fayda sağlar mı ??

-Emre

-Emre

Üye
arkadaşlar bilindik üzere telefonum Galaxy ace bu telefondan çok çektim yardım edin bana telefonun şimdiki sorunu telefon ana sayfa yanıt vermiyor hatası veriyo sürekli imei klonlu olduğu için güncelleme yapamıyom tele hard format atabilir miyim nokia gibi kısa bir yöntem ile ve bu bana fayda sağlar mı ??

Format atarsan IMEI gider. Kısa yol recoveryden yapılır ancak aynı işlem olduğu için IMEI silinir. Cihazı Wifi ağına bağlayın. (ya da 3g farketmez) bilgisayardan telefonda kayıtlı google hesabı ile play storea giriş yapın. Ücretsiz bir launcher bulup yükle deyin. Bir süre sonra telefona yüklenir. Bildirim barindan ya da home tuşuna basarak yüklendiğiniz launcheri seçin. Bu sizin için çözüm olabilir

Üst Alt