arkadaslar bir yardım edin bu konunu içinden çıkamadım kafayı yiçem yardım genpa deli edçek beni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bir yardım edin bu konunu içinden çıkamadım kafayı yiçem yardım genpa deli edçek beni
geçenlerde telefonu düsürdüm:vur ve bi süre sonra telefon kapandı ve servise verdim 158 ytl masraf çıkardı sizçe başka telefoncuya yaptırsam maliyett düsermi ekran beyaz oluyo ve açolmıyo telefonu daha önçe düsürmeden önçe servise gitmişti beyaz ısık yanıp sönüyodu servise gönderdimiş yazılım atılar düzelmişti simdi yine aynı problemnden giti 158 ytl masaraf var diyolar anlayamdım bu nasıl iş bi yardımçı olurmusunz:off:daha önçede böyle beyaz ekran gidip geliyodu yazılımla olmuş du :ah:allalla:

kol@j

kol@j

Üye
galiba ekran filminde sorun var.. basit bir arızadır.

bildiğim garanti kapsamında bir arıza...

eğerki düştüğünü beyan etmezsen .. dış yüzünde de bir sorun yoksa hallettirirsin..

ayrıca para ile yaptıracak olsan da o kadar pahalı olduğunu sanmıyorum...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Garanti kendiliğinden olan hataları tamir eder senin düşürülen her telefonu yapsalar batarlar kendin diyorsun düşürdüm bozuldu diye.

--------------- Ekleme ---------------

yani sen kendin bozarsan parasını ödersin.

4GizeMLee

Üye
hiç oraya verme be one öle aynısı banada oldu yazılım attılar düzeldi model 5130 xpressmusic 30 liraya yaptırdım başka yere ver tanıdık varsa oraya yolla maliyet düşer:oke:

kol@j

kol@j

Üye
Garanti kendiliğinden olan hataları tamir eder senin düşürülen her telefonu yapsalar batarlar kendin diyorsun düşürdüm bozuldu diye.

--------------- Ekleme ---------------

yani sen kendin bozarsan parasını ödersin.

öyle arıcalar var ki 30 cm den halıya düşse telefon arıza verebiliyor...

telefonu cam fanus ta kullanacak halimiz de yok... dolayısıyle..
dışında darp izi yoksa. garanti kapsamında tamir ettirilebilir.

ne tekim başımıza da geldi...

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
garanti göderdi ana kart arısazı dedi ve 158 tl dedi geri iyade aldım başka telefoncu 80 lira dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...