turkiminator
Üye
-
Konu Sahibi
-
5800 al kardeşim
ooo baya 5800 cılar çoğalmış...
5800 ı tavsiye ederim çünkü 5530 da 3g yok
5800'ı tavsiye ederim
5530 da
3g -gps-çift flaş-tv aout- yok
2.9" ekran -70mb dahiili hafıza var
ama incelik bakımından milleti ona yönlendiriyor
5800
3g -gps-çift flaş-tv out var
3.1" ekran-81mb dahili hafıza var ama
5530 a göre biraz kalın
hoparlör bakmından pek bilgim yok çift mi tekmi bilmiyorum ama 5530 tiz ince 5800 kalın baslı biraz kendi aralarında
sen eğer ön kamera ve tv out kullanmıyorsan 5530 almanı öneririm çünkü ince ve ve ilerde 5800 takoza ayrılabilir
5800 hakkını şimdiden yemek istemem şimdi keseye en uygun ve aradıgın her özelliği bulabilceğin bir telfn
ikisinin fiyatıda aynı ne hikmetse :S
Zaten 5800 XpressMusic telefonum varsıfır aldım.. Sadece kvk da alırken.. gözume caromıstı.. fiyatıda 435 tl di bi size danışıyım dedim.
--------------- Ekleme ---------------
Evet...5800 Xp bayagı tutuldu fiyatının düşmesi yaradı millete... 1.130 tl ye almıştım ben.
benim 5800 da red kardeşim xD saolasın.
saolasın.
5530 435 tl
5800 526 tl
5800 kullandığım en çok özelliği olan ama bütün bu özelliklerini görüntüsü ve kabalığı ile gölgeleyen tedavülden kalkması gecikmiş kötü bir telefon 3 ay önce aldım 15 gün ancak kullandım 2 gün önce zarar ederek sattım 5530 daha iyi 3g ve gps yok ama kibar wifi var kamerası aynı
arkadaşlar herkez yanlış biliyor burada yanlış bilinenler yayınlanmasın lütfen 5530 da gps var wifi var falsh olarakta aynı kaklitede 5800 la ayrıca 5530 kesinlikle daha hızlı bi telefon ve şarkılar listesini elinizi hareket ettirerek iphone sistemiyle kullanıyorusunuz 5800 ekran kenarındaki çubuğu kaydırmanız gerekiyor ayrıca telefonun yukarında 2 adet ve aşşağında 2 adet olmak üzere 4 hoparlör çıkışı var ses olarakta yazılımsal olarakta çok iyi youtube kısayolu var ekranda tek tuşla giriliyor dns ayarları yapıldığındatek eksiği 3g kamerası oda belli iktlenin ilgisini çekiyor bence gereksiz . ekran parlaklığı çok iyi led teknolojisi var her türlü açıdan aynı görüntüyü veriyor ekranı 5800 dan biraz daha küçük ama daha kaliteli işlemci olarakta kullanım olarak da 5800 dan daha hızlı zaten daha yeni ve geliştirilmişbi telefon dokunmatikleri arasındaki fark için herhangi bi tekno store da inceleme yapabilirsiniz kolay gelsin
arkadaşlar herkez yanlış biliyor burada yanlış bilinenler yayınlanmasın lütfen 5530 da gps var wifi var falsh olarakta aynı kaklitede 5800 la ayrıca 5530 kesinlikle daha hızlı bi telefon ve şarkılar listesini elinizi hareket ettirerek iphone sistemiyle kullanıyorusunuz 5800 ekran kenarındaki çubuğu kaydırmanız gerekiyor ayrıca telefonun yukarında 2 adet ve aşşağında 2 adet olmak üzere 4 hoparlör çıkışı var ses olarakta yazılımsal olarakta çok iyi youtube kısayolu var ekranda tek tuşla giriliyor dns ayarları yapıldığındatek eksiği 3g kamerası oda belli iktlenin ilgisini çekiyor bence gereksiz . ekran parlaklığı çok iyi led teknolojisi var her türlü açıdan aynı görüntüyü veriyor ekranı 5800 dan biraz daha küçük ama daha kaliteli işlemci olarakta kullanım olarak da 5800 dan daha hızlı zaten daha yeni ve geliştirilmişbi telefon dokunmatikleri arasındaki fark için herhangi bi tekno store da inceleme yapabilirsiniz kolay gelsin
vayy be 5530 daha güzel daha geliştirilmiş ama 5800 dan daha ucuz
ayrıca kamerasıda 5800 ile aynı degıl arkadaslar bugun kvk basyısınden detaylı bıcımde bılgı aldım 2 mp kamerası var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?