Arkadaşlar Bir şir Daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neocleric

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bir şir Daha
<span style="font-size:18pt;line-height:100%">üzerimde bir yük ben ben olamıyorum
içimde bir şey bir sıkıntı var benin ben olmamı istemiyor
istediğimi yaptığımı zannediyorum ama istediğimin o
olup olmadığını bende bilmiyorum

sadece o varmış gibi geliyor bana
onunla olmak istiyor kalbim
gözlerine bakmak istiyor gözlerim
her defa gençliğimi unutuyor geleceğimi düşünemiyorum

ama aslında ben bu olmak istemiyorum</span>

night990

Üye
ben ben bilemiyorum,
değişik bir şiir,
hoşuma gitmedi ama,
paylaşım için yinede sağol,

troublesome

Üye
<div class='quotetop'>(jimbeam &#064; Feb 7 2006, 10&#58;11 AM) [post=273729]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben ben bilemiyorum,
değişik bir şiir,
hoşuma gitmedi ama,
paylaşım için yinede sağol,
[/b][/quote]

adam içinden geçenleri yazmış ne alay edion
aşk adama şiirler yazdırıyo işte.. heheheyt

jöly

Üye
neocleric bu da güzel olmuş zaten ben senin bütün şiirlerini çok beğeniyorum

neocleric

Üye
    Konu Sahibi
çok tşk ederm tüm olumlu olumsuz cevaplara ama yıkıcı deil yapıcı eleştriler lütfen yine az cevap war ama

tofy

Üye
güzel olmuş neocleric tebrik ediyorum şiirleriinin devamını diliyor bekliyorum geleceğin şairi kitap çıkar bence sen fazlalaştı şiirlerin

Haberci

Haberci

Üye
Ellerine sağlık ancak; bence kendini zorlama yazmak için içinden geldiğinde mısralara dök işte o zaman kağıdı kalemi eline al. Ben bunlardan çok daha güzel şiirler çıkaracağına eminim.Bunlar senin için şimdilik ısınma turları ama inanıyorum daha güzel eserler yapacaksın.ümidini yitirme ben sende ışık görüyorum.İçinden geldiği gibi doğal olmaya çalış.
Kendini anlatmaya çalışma zorlama doğal ol içinden geldiği gibi yaz kalemini gönlünün mürekkebine batır gerisi zaten gelir biz seni anlarız

irun

irun

Üye
siirin iyisi kotusu olmaz bence.
her siir herkese ayni seyi hissettirmez oayri
sadece yasayarak hissedebilecegin bi seyi okudugun bi siirde hissedince vuruluyo insan o dizelere...
sende yazdiklarinla okuyanlarin hislerine dokunabiliyosun bence...
takdir etmek lazim daha nediyim.. cok guseeel

gknky

gknky

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Feb 11 2006, 06&#58;06 PM) [post=276985]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ellerine sağlık ancak; bence kendini zorlama yazmak için içinden geldiğinde mısralara dök işte o zaman kağıdı kalemi eline al. Ben bunlardan çok daha güzel şiirler çıkaracağına eminim.Bunlar senin için şimdilik ısınma turları ama inanıyorum daha güzel eserler yapacaksın.ümidini yitirme ben sende ışık görüyorum.İçinden geldiği gibi doğal olmaya çalış.
Kendini anlatmaya çalışma zorlama doğal ol içinden geldiği gibi yaz kalemini gönlünün mürekkebine batır gerisi zaten gelir biz seni anlarız
[/b][/quote]

benim şiirler nasıl abi ya?hiç yorum yazmıosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt