Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir öneri bekliyorum telefon takasi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackeye0606
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar bir öneri bekliyorum telefon takasi
ben oğluma 2 ay evvel s3 işlemcili bir htc one s 16 gb aldım ama o ıphone 4s istiyor.Şimdi bu telefonu verip üzerine para verip 4s almak mantıklımı sizce ona göre takas edeceğim
Mobilator
Emekli Yönetici
iPhone 4S güzel cihaz. Maddiyat sorun değilse olabilir. Ama ben olsam One S ile devam ederdim.
ben oğluma 2 ay evvel s3 işlemcili bir htc one s 16 gb aldım ama o ıphone 4s istiyor.Şimdi bu telefonu verip üzerine para verip 4s almak mantıklımı sizce ona göre takas edeceğim
one s gibi cihaz elden cikartilmamali. Önüme koysalar ikisini benim tercihim one s olurdu. Üzerine ücret koyup illaki cihaz almak istiyorsanız one x yada galaxy s3 olmalı.
blackeye0606
Üye
Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar benim kendi samsung s3'üm var ondan dolayı s3 düşünmüyorum ona 4s diye tutturduğu için alayım diyordum ama one s hakkındaki iyi görüşlerden sonra bunu kullandırmaya ikna edeceğim.
caglar9726
Üye
Uygulama kullanırsan iPhone market paralidir
polat_karaduman
Üye
Üstat mesele cocuksa paranın önemi yok elden telefonunu satarsak zarar etmezsin telefoncuya gidersen satın aldığın paranın %40ni garanti alırsın üstünü almak senin pazarlık zekana ait.
Ama çocuğu uzme daha fazla