Arkadaşlar bir öneri bekliyorum telefon takasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackeye0606

blackeye0606

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir öneri bekliyorum telefon takasi
ben oğluma 2 ay evvel s3 işlemcili bir htc one s 16 gb aldım ama o ıphone 4s istiyor.Şimdi bu telefonu verip üzerine para verip 4s almak mantıklımı sizce ona göre takas edeceğim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
iPhone 4S güzel cihaz. Maddiyat sorun değilse olabilir. Ama ben olsam One S ile devam ederdim.

• Beğen
Tepkiler: blackeye0606
relax_1_8

relax_1_8

Üye
ben oğluma 2 ay evvel s3 işlemcili bir htc one s 16 gb aldım ama o ıphone 4s istiyor.Şimdi bu telefonu verip üzerine para verip 4s almak mantıklımı sizce ona göre takas edeceğim

one s gibi cihaz elden cikartilmamali. Önüme koysalar ikisini benim tercihim one s olurdu. Üzerine ücret koyup illaki cihaz almak istiyorsanız one x yada galaxy s3 olmalı.

• Beğen
Tepkiler: blackeye0606
blackeye0606

blackeye0606

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar benim kendi samsung s3'üm var ondan dolayı s3 düşünmüyorum ona 4s diye tutturduğu için alayım diyordum ama one s hakkındaki iyi görüşlerden sonra bunu kullandırmaya ikna edeceğim.

caglar9726

caglar9726

Üye
Uygulama kullanırsan iPhone market paralidir

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Üstat mesele cocuksa paranın önemi yok elden telefonunu satarsak zarar etmezsin telefoncuya gidersen satın aldığın paranın %40ni garanti alırsın üstünü almak senin pazarlık zekana ait.
Ama çocuğu uzme daha fazla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt