Arkadaşlar bir bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umaykut

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir bakarmısınız?
Arkadaşlar benim telefonum NOkia N70 Pes 2009 ve Pes 2010 u yükledim ama bu oyunlarda Multiplayer seçeneği yok. Bizimbir arkadaşın Nokia N73 ü var onda multiplayer çalışıyor arkadaşlar lütfen yardım edin 2 gündür multiplayer lı ulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum. Birde Pes 2010 un ekran görüntüleri var sitemizdede ama bendeki pes 2010 menüsü falan aynı ama maçtan çekilmiş görüntilerle aynı değil ona razıyım ama lütfen multiplayer konusunda yardım edin.

punqermojo

Üye
N70 ile N73 bir oyunu multi player yok sanırım ndn dersen N70 s60 v2 N72 s60v3 dü galiba yanış hatırlamıosam ama sen bi en iyisi baskalarınada sor çnki cidden bilmiyorum bilen varsa sölesin varsa öle bişey çok güzel olur :hmmm

umaykut

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın N73 ünde multiplayerle çalışıyor N70 uyumlu multiplayer var diyor linklerde indirip arttıyorum ttelefona multiplayer seçeneği yok.

umaykut

Üye
    Konu Sahibi
27kişi bakmış 2 kişi cevap yazmış lütfen yardım edin yaa.

punqermojo

Üye
arkadaşım :S valla anlamam ama ama s60 v3 için multiplayer yapılmıo galşba s60 v2 ile yapılır 2side öle oldu zmana oluor billdigim kadarıyla :hmmm

TopFury

TopFury

Üye
S60 V2 platformunda multiplayer PES var mı zannetmiyorum.
Bilgim kadarı ile yalnızca V3 için yapıldı multiplayer sekmesi.Yani N73, N93, N95, N96 vb. cihazlar
Varsa da bilemiyorum...
Ancak varsa eğer, yalnızca kendi cihazınla uyumlu platformda oynayabilirsin.
Yani elinde N70 varsa kalkıpta bir N73 ile karşılıklı oynayamazsın.
Platformların uyuşması gerekir...

umaykut

Üye
    Konu Sahibi
Siz aynlış anladınız ben N73ü örnek olsun diye verdim n73 ile multiplayer oynamicam. Benim ana menüde multiplayer seçeneği yok onu demek istiyorum. Bir de şu pes 2010 ekran görüntüleriyle benim telefona indirdiğim görüntüler aynı değil Benim pes 21010 pes 2009 la tamamen aynı grafik olarak sadece menüler ve kadrolar değişik.

TopFury

TopFury

Üye
Dediğim gibi V2 platformunda multiplayer yok...
İnternette gördüğünüz resimler belki farklı bir platformdur.

umaykut

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt