arkadaşlar bir bakar misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir bakar misiniz?
root yapmak garanti dışına çıkarır mi cihazı..ve root yapıldıktan sonra nasıl çıkılır

klongs

klongs

Üye
garanti dışına çıkarır unroot ile root kaldırılır

mancukya

Üye
root yapan programlar genelde unrootda yapiyor demek.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
iyi de bu unroot programını yüklediğimde süper user uygulaması mi kalkiyor telefonu servise vereceğim onu görürlerse zaten yandık

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
sen stock romu bir daha at kesin cozum

kardeşim symbiandan iyice anlıyordum da şu androide geçince afalladik ben normal rom atmayıda bilmiyorum rom atmayı öğrenmem gerek bir link var mi ?

klongs

klongs

Üye
telefonun ne

innocent.46

innocent.46

Üye
herhangi bir rom yüklemediyseniz telefonu recovery mode da açıp ses açma+home+açma/kapama tuşlarına aynı anda basarak wipe data/factory reset yaparak fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin ozaman unroot olup superuser uygulaması kalkmış olur.rom yüklediyseniz servis eski roma dönseniz dahi anlayacaktır.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir rom yüklemediyseniz telefonu recovery mode da açıp ses açma+home+açma/kapama tuşlarına aynı anda basarak wipe data/factory reset yaparak fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin ozaman unroot olup superuser uygulaması kalkmış olur.rom yüklediyseniz servis eski roma dönseniz dahi anlayacaktır.

1.6di telefon arkadaş 2.1 yüklemiş şimdi ise 2.1 lg gt540in yasal sürümü yayımlamış çünkü..şimdi bu durumda rom yüklemiş diyebilir miyiz..rom oluyor bu dhmi sonuçta

innocent.46

innocent.46

Üye
odin programi ile bilgisayardan yaptıysa servis rom yüklenmiş olarak görür sanırım bir forum sitesinde okuduğum şeyi dile getirmek istiyorum bu telefonun garanti dışına çıkması olayı için
bu sorunla karşılaşan 2 kişiye denk geldim ikisi de hem rom hem root yapmıştı ve telefonları bir hatadan dolayı açılmıyordu servis ikisinede garanti konusunda olumsuzluk çıkarmamış telefonlarını kullanılabilir şekilde teslim etmiş..

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
ben 2.1 sürümün olmasından çekinmiyorum da root olması beni biraz şüphelendiriyor

-efşan

-efşan

Üye
root atmak sadece yazılımsal olarak garanti sorunu çıkarır dostum. Donanım sorunlarında garanti devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...