arkadaşlar bi yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rkoca57571

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım..
slm arkadaşlar.mcleaner 2.11 signed arıyorum.yardımlarınız için tşk.belli bi ücret karşılığnda da kabul ederim.bilginize

rkoca57571

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım aradığım mcleaner arama engelleme prosu.signed olarak bulamzmıyım ki

rkoca57571

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ücret karşılığında yardımcı olaca varsa kabul ederim

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
öyle bi program olduğuna emin misin

asigsasi

asigsasi

Üye
sen ne istediğinin farkındamısın o program temizlik programı ve para karşılığında istediğin yardımı bulamayabilirsin seni kandırmasınlar sonra :ehe burada kimse para karşılığında yardım etmiyor

rkoca57571

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım mesajları ve karalisteyi engelliyor.ama signed bulamıyorum.forumda aratırsan mcleaner diye anlarsın o zaman.

biliyorum ücret karşılığında demek çok abes ama gerçekten halletmem gerekiyor bi şekilde.telefonu hackleyemedim.mecbur kaldım

ANIL

ANIL

Admin
Bu durumda yapılabilecek 2 şey var; telefonu hacklemek ve ya alternatif signed uygulama aramak.

asigsasi

asigsasi

Üye
pm göndermiş sin fakat senin gelen kutusu dolu olduğu için mesaj atamadım fakat söyledilerin çok yanlış buradan sana yardımcı oluruz

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
O isim de bir uygulsma mevcut ve dediği gibi.. Konu sahibi, o program çin yapımı olduğu için hep ingilizceye çevrildi ve tabi unsigned(sertifikasız). Ama orjinal çince signed :)

mustiyek

Üye
Arkadaşım bende mcleaner in signed olanını aradım ama yok .Signed var ama çince. çareyi zor oldu ama telefonu hacklemekte buldum ve hallettim.Forumda tel hacklemenin yolları var iyice araştırırsan bulursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt