arkadaslar bı yardım edın lütfen:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bı yardım edın lütfen:(
arkadaslar ben greenpois0n ile jailbreak yapmak istiyorum ama bir türlü olmadı normal redsn0w ile jailbreak yapıyorum ama greenpois0n ile yapamadım iphone 3g version 4.1 version 4.2.1 yükseltim yine olmadı sorun nerde olabılır bilen arkadaslar bi yardım edin delirmek üzereyim:vur

_Faruk

Üye
olmuyor dediğin sorun nerde

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
sorun bende bilmiyorum greenpois0n ile jailbreak olmıyor ama redsn0w ile jailbreak oluyor :S sorun bende çözemedım

_Faruk

Üye
olmuyor dediğin ne eksik neyi kastediyorsun

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
bilsem zaten buraya konu açmam cihaz 3g version 4.2.1

emreilhans

emreilhans

Üye
hocam custom fw tükleyin jb olur

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yüklerim biliyorsan anlata bılırmısın

emreilhans

emreilhans

Üye
atakax

atakax

Üye
abi greenpoison 3g 4.2.1 i jailbreak yapmıyor redsn0wla oluyor zaten

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
benım amacım greenpoison ile jailbreak yapıp açılış logos sunu değiştirmek redsn0wla açılıs logosunu değiştiremıyorum :S istediğim resmi bile yapamadım boyut yuksek diye

atakax

atakax

Üye
hakan abinin source ta apple boot logo var onu yükle forumdada onun nasıl kullanılacağı yazıyordu biryerde ama bulamadım şimdi

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
apple logo yukledım çalıştırmıyor 3g ile uyumlu değil galiba kaçtane varsa hepsini denedım olmadı:S

_Faruk

Üye
beyler 3gs te 4.2.1 greenpoison jb yok diye birşey yok ben yaptım kullanıyorum kardeşim sende cydia çkmıo glba jb den sonra loader die bi program olur telde ordan cydiayı kur kurarken sorun yaşar ve açılmazsa telefon o haldeyken tekrar redsnow la üzerine cydia kur

atakax

atakax

Üye
beyler 3gs te 4.2.1 greenpoison jb yok diye birşey yok ben yaptım kullanıyorum kardeşim sende cydia çkmıo glba jb den sonra loader die bi program olur telde ordan cydiayı kur kurarken sorun yaşar ve açılmazsa telefon o haldeyken tekrar redsnow la üzerine cydia kur

arkadaş 3gden bahsediyor

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
    Konu Sahibi
aynen 3gs olsaydı yapardım ama 3g bahsediyorum :S yokmu sorun bilen biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt