arkadaşlar bi el atın ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi el atın ya
ya şu aralar n73 kullanıyorum bende n79 var ama n79 çok sinirimi bozmaya başladı bitane oyun program atamıyorum adam akllı içine zaten format atınca n-gage 'de gitti ama n73 öyle değil oyun atıyorum program atıyorum çalışıyor hemen n79 da wifi var ama benim evimde kablolu modem var ondan pekde işime yaramıyo açıkcası sizce napmalıyım babamda n73 var benim telefonumu çok istiyodu onla değişmelimiyim yoksa n79 n-gage geri nasıl yükleyebilirim yükledikten sonra nasıl oyun atabilirim ? delirmek üzereyim vala :vur

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
N73 daha iyi bence ...

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ya oyun atabilsem n79'a kullancamda sinir oluyorum atamıyorum ya:@

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Olum bütün gün kız giydirme oyunları ararsan tabi oyun bulamazsın :ehe

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe onu n73 için arıyodum ya

n79 çok gıcık program yüklenmiyo n-gaga oyunu yüklenmiyo yani yükleniyoda benim kafam almıyo onları yapmayı vala telefoncuya filan götürsemmi ki

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
n79 kullanan birine sorsan daha iyi olur bence :)

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
yok aga ya anlatıyolar burda anlamıyorum aslında öğrenmek lazımda ama kafam basmıyo

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
:D arkadaşım n79 dan bahsediyoruz dimi ??
Nasıl hiç birşey yükleyemiyosun anlamadım ben N79 kullanıyorum canavar gibi herşeyi çalıştırıyor n-gage dede problem yok yaklaşık 45 adet oyunu sorunsuz oynuyorum N79 la N73 karşılaştırılmaz bile sen alışamamışsın bence
N79 unu hackledinmi sen ?? Hackle ondan sonra herşeyi sorunsuz kullanırsın
N-gage içinde bu linke: bak nasıl ne yapacagın ayrıntısı ile yazıyor hadi kolay gelsin.

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...gage-oyunlari-ve-kurulum-kilavuzu-160314.html

Hackli degilse telefonun hacklemek içinde buna bak:

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-son-fwde-sistem-hack-gerceklesti-241381.html

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
ya ben şurda bi haftadır n73 kullanıyorum yoksa 2 aydır n79 kullanıyorrum ama ne hacklemeyi ne de oyun atmayı becerebildim n-gage formattan sonra gtti zaten

aLone

aLone

Üye
    Konu Sahibi
bügun nasip olursa denicem arkdaşlar yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt