arkadaslar bi bakın lütfen....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bi bakın lütfen....
arkadaslar bellenin son sürümünü bi türlü atamadm phoneix sürekli bu hatayı veryo Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. lütfen yardm edin...

spartuas

spartuas

Üye
Bendede bu hatayı veriyordu. Yanlış hatırlamıyorsam products klasörü ve dosya görmeme ihtimali yüzünden di :hmmm

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
peki nasıl çözeriz ?

spartuas

spartuas

Üye
Bende bu hatayı verirken flash dosyalarını telefona indirmiştim. Sonra bilgisayara aktardım. Ve bu hatayı verdi. Sonra tekrar indirdim bu sefer bilgisayara. Sonra products klasörünü sildim. Ve yeni klasör oluşturup içine atmıştım. İçimde bir şüphe vardı. Eski sürümün dosyalarınıda komple sildim. Hani olurya onları görür. Ve sonra oldu. Refurbish tuşuna basmadan options kısmından dosyaları görüyorya hani orada eski dosyalarıda gördüğünü sandım. Ve böyle çözdüm saçma ama gerçek :P

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
dostum bnm telefonu pc görmüyo ya

hakan_710

hakan_710

Üye
bi yerde hata yapıyosundur ii kontrol et olmadı team den bağlanalım belki beraber halledebiliriz

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes daha dün göryodu bgn pc görmüyo telefonu ondan sanrm

spartuas

spartuas

Üye
pc telfonu görmüyorsa dead olmuş dicem :D ya mutlaka hata yapıyorsundur. Ben mobilim yardım ederdim ama :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardes ilgilendgn için.. :)

spartuas

spartuas

Üye
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
phoenix silip tekrar yuklediysen ondan olabilir.gerci enson gece atmissin mesaji insallah halletmisindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt