Arkadaşlar Bi Bakın Hele

ChavRash

Emekli Yönetici
Harbi çıldırmış bu koleksiyoncu adamlar, ne gerek var koleksiyon'a aç birayı dik kafaya kafan güzel olsun bari

puraq

Üye
Originally posted by BeRdOşH@Aug 28 2005, 06:39 PM
Harbi çıldırmış bu koleksiyoncu adamlar, ne gerek var koleksiyon'a aç birayı dik kafaya kafan güzel olsun bari
[post=147000]Quoted post[/post]​
2: 2: 2:

MR_Sedat

Üye
defector bence satabilirsin gecen ki o cola yı da gördüm adam 300.000 ytl falan istiyodu galiba sende satta dön köseyi..

climax

Üye
geçen gün de benim çayımdan küçük bir dilim domates çıktı! ama beş para istemedim çaycıdan..sadece çayı değiştirdi o kadar

bizimde hep döner yediğimiz yerden dönerin içinden hamam böceği çıktı . Şimdi o döneri satsaydım köşeyi dömüştüm ama işte CAhillik

Hurr

Üye
çaycı ve dönerci olayı bence biradaki gibi değil.

cok iyi para walla
alabilirsen ne ala
alamazsan mualla 2:

DefectoR

Konu Sahibi
Pcmaster doğru söylüyo helal para olmaz, neyse bakalım ben satacam bi şekilde onu D

cayci ve donerci igrenc
ben olsam bi daha gitmem

Caine

Üye
vayyyyyyyy defector hadi hadi zengin oldun işte D sakın sen o kola reklamından sonra biranın içine poşeti kendin koymuş olmayasın 2: yolunu biliyosan söy4elde bizde yapalım bişeyler D şaka şakaaaaa

HOCAM BNA NEDN HÇ CIIKMIO YA.... DEFEC TOR YAW NASI BİŞİ SU BRAZ DAHA ACIKLASANA...

FrontmaN

Üye
ya sizde fabrikada çalışan bi eleman ayarlayın o içine atıversin bi şeyler ( tabii çaktırmadan ) sonra paralarıda kırışırsınız

Gokhan43

Üye
Ne şanslılın ki birandan poşet çıkmış

DeLmIrA

Üye

wala 150 milyar 120 milyar cok para sen 50 milyara he de taş attında kolunmu yoruldu

DefectoR

Konu Sahibi
Bi holding sahibi ile anlaştım 100.000 ytl de ama ufak bi sorun var o çek vericem dio ben peşin istiyom hemde noter tastikli istiyom, sonra demesin bana paralarım çalındı, işi sağlama alacam...

valmont2

Üye
vay canına millet köseyi nelerden dönuyor.. aglıycam valla :cray:

Hurr

Üye
Originally posted by valmont2@Aug 30 2005, 08:38 PM
vay canına millet köseyi nelerden dönuyor.. aglıycam valla :cray:
[post=149877]Quoted post[/post]​
Şans faktörü burda arkadaşa yardımcı olmuş, ağlamanın bi espirisi yok. Belki de bu para kısmet olmıcak ona.