Arkadaşlar bi bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marouane

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi bakarmısınız?
Arkadaşlar benim sorum telefondan facebook'a girince bazı telefonlarda fare çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Benim telefonumda çıkmıyor nasıl çıkartabiliriz onu ayarı mı var yoksa program mı indirmemiz gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Not telefonun markası ; N70

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]senin telin tarayıcısı desteklemiyor. Birşey indirmene gerek yok.[/SIZE][/COLOR]

Marouane

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bilmiyorsan yorum yapma. Öyle birşey var arkadaş yaptı hatta ama ne olduğunu bilmiyorum işte.

__xXx__

__xXx__

Üye
Arkadaşlar benim sorum telefondan facebook'a girince bazı telefonlarda fare çıkıyor bazılarında çıkmıyor. Benim telefonumda çıkmıyor nasıl çıkartabiliriz onu ayarı mı var yoksa program mı indirmemiz gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

Not telefonun markası ; N70
karrdeş bende bi zamanlar n70 kullandım fare istiosan opera mini indireceksin ama 0.face e giremen

Marouane

Marouane

Üye
    Konu Sahibi
Başka türlü fare imleci çıkmıyor mu arkadaşım ?

__xXx__

__xXx__

Üye
hayır n70 in kendi tarayıcısı zaten desteklemiyor ama illa fare indirceksen dediğim gibi opera mini ve benzeri programlara bakacaksın opera da 0.face e giremezsin ama başka program bulurda onlarla girebilirsen bişi diemem

fireman87

fireman87

Üye
N70'lerde fare çıkmıyor diye biliyorum, biraz daha üstünde çıkıyor 73 vesaire.

Ocean258

Ocean258

Üye
N70 lerde benım arkadastada aynı sorun vardı bende tarayıcısı desteklemıyor dıye bılıyorum dostum

buket2

buket2

Üye
hayır ne n72 de ne de70 de çıkıyor....

__xXx__

__xXx__

Üye
beyler diyorum ya başka bi tarayıcıda çıkıyor operada var mesela ama 0.face e girilmio ama başka tarayıcıda fare bulurda ayrıyetten 0.face e girebilir mi arkadaş bilmiyorum

Ocean258

Ocean258

Üye
ilginç... nıe bole sacma bı sorun var telefonda ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt